Bruno Mars: "Adele се държи като примадона"

Bruno Mars нарече поп дивата Adele "примадона". Двойката работи заедно по песента "All I Ask" от последния албум на Adele, 25. И макар песента да стана хит сред феновете, Bruno сподели, че записите са били предизвикателство.
 
"Тя влиза в студиото, с цялото това отношение, тя е истинска примадона - "Не искам това, не харесвам онова", споделя Bruno. "И после, в мига, в който й харесаха няколко акорда, всичко започна да се случва, гласовете ни се напаснаха и оттам се появи и песента." Bruno обаче побърза да поясни коментарите си, настоявайки, че да работиш със звезда от ранга на Adele е възможност, каквато ти се отдава веднъж в живота. "Тя пееше в студиото и, без изобщо да преувеличавам, водата в чашите вибрираше – беше като в сцена от "Джурасик парк", прехласва се той. "Има потресаващ глас, тя просто е истинска суперзвезда." 
 
 
Освен успешен певец, Bruno е и утвърден текстописец и автор на песни - създавал е песни за много свои колеги, сред които CeeLo Green и Justin Bieber. И макар да е работил с най-големите имена в музикалната индустрия, все още има звезди, с които не си е партнирал. "Никога не съм правил песен с Beyonce", споделя той, посочвайки още две мечтани партньорки - Rihanna и Britney Spears, преди шеговито да добави: "Която и да поиска, заповядайте по всяко време!"

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash