Излезе новият албум на Usher, чуй четири сингъла от него

Излезе дългоочакваният нов албум на Usher, Hard II Love - осмият студиен проект в дискографията на изпълнителя и може бе най-мрачният му и експериментален албум. 
 
Проектът е далеч от мейнстрийм ърбан звученето на Confessions (2004) и превърнал се в един от последните албуми в индустрията, преминал психологическата граница на продажби от 10 милиона копия. От новия албум до момента са издадени официално синглите "Missin U", "No Limit" и "Crash".
 
 
В Hard II Love е включена и песента "Champions" от саундтрака към филма "Hands of Stone", в който Usher играе легендарния боксьор Sugar Ray Leonard в компанията на Robert De Niro, Édgar Ramírez и Ana de Armas. 
 
 
Hard II Love е резултат от новите артистични търсения на Usher, черпещ вдъхновение от най-актуалните и ъндърграунд артисти, в експериментален процес на нови звуци и музикална посока. Usher споделя, че близо три години му е отнело създаването на албума - период, в който поп музиката се е променила драматично. Hard II Love е албум, с който Usher разширява границите на ар енд би музиката, като й придава тази мрачна атмосфера, която ще усетите в голяма част от песните. От друга страна, това е албумът, който самият той винаги е носил в сърцето си, защото ар енд би музиката е в центъра на целия проект. 
 
В Hard II Love като гост музиканти участват и хип хоп изпълнителите Young Thug и Future, както и панамският певец Rubén Blades в "Champions". 
 
По-рано този месец Usher стана поредната знаменитост със собствена звезда на "Алеята на славата" на булевард "Холивуд". На официалната церемония звездата беше заобиколен от роднини и приятели, сред които Stevie Wonder, Kelly Rowland и will.i.am. 
 
Hard II Love - съдържание: 
1. "Need U" (Conversation with Priyanka Chopra)
2. "Missin U"
3. "No Limit" feat. Young Thug
4. "Bump"
5. "Let Me"
6. "Down Time"
7. "Crash"
8. "Make U a Believer"
9. "Mind of a Man"
10. "FWM"
11. "Rivals" feat. Future
12. "Tell Me"
13. Hard II Love
14. "Stronger"
15. "Champions" (From Hands of Stone) ft. Rubén Blades)
 
Hard II Love се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Свързани новини

Usher с турне в Европа

21.02.2024

Тайна сватба

14.02.2024

Печели ли Ъшър от шоуто на Super Bowl?

09.11.2023

Usher се оженил тайно

07.12.2015

Chris Brown и Usher c дуетна песен

10.05.2014


flash