Usher се ожени след концерта си на ''Супербоул''

Usher и дългогодишната му приятелка Дженифър Гойкоечеа са се оженили в Лас Вегас на 11 февруари, малко след като певецът приключи участието си на "Супербоул".

Двойката е разменила брачните си обети във "Vegas Weddings' Terrace Gazebo", сватбен параклис на открито, който побира 30 гости. Майката на Usher, Джонета Патън, е била свидетел на двойката, което става ясно от свидетелството им за брак.

"Можем да потвърдим, че Usher и Дженифър Гойкоечеа направиха следващата стъпка в отношенията си и наистина се ожениха в неделя вечерта в Лас Вегас, заобиколени от близки приятели и семейството си",каза представител на певеца пред списание "PEOPLE".

"Двамата очакват с нетърпение да продължат да отглеждат децата си заедно, заобиколени от любов, и благодарят на всички за хубавите пожелания", допълни още той.

След най-голямото спортно събитие, двойката излезе заедно в Лас Вегас, като Usher беше сниман със златна халка на левия си безименен пръст. Дженифър беше облечена в изцяло бял костюм с панталон, докато Usher носи бяло кожено палто върху черния си смокинг.

"Когато откриеш някой, за когото знаеш, че е страхотен партньор, разбира се, че е чест и удоволствие да можеш да споделиш живота си с някой, който иска да го сподели с теб и те обича такъв, какъвто си",каза той в интервю за "PEOPLE" наскоро.

"Очевидно сме поели ангажимент да сме заедно за цял живот заради нашите деца", продължи Usher. "Няма да е странно да се оженим. И ще сме част от живота един на друг, докато смъртта ни раздели, защото имаме какво да споделим - нашите деца. Но не само заради това. Наистина се чувствам така, сякаш имам невероятен партньор, когото уважавам", завършва откровението си Usher.


Свързани новини

Usher с турне в Европа

21.02.2024

Печели ли Ъшър от шоуто на Super Bowl?

09.11.2023

Излезе новият албум на Usher

19.09.2016

Usher се оженил тайно

07.12.2015

Chris Brown и Usher c дуетна песен

10.05.2014


flash