Usher се оженил тайно

Певецът Usher се оженил тайно през септември. Той призна, че се е врекъл във вярност на годеницата си Grace Miguel, докато двамата били в Куба по програма за културен обмен, пише bgnes.com. 
 
Музикантът беше попитан за халката на пръста си от популярната американска водеща Ellen DeGeneres, след което призна за сватбата и заяви, че е било "наистина хубаво”. Съпругата на Usher е и негов мениджър. Поп певецът неведнъж е заявявал, че тя "разбира всяка част” от него. "Имам страхотен партньор и мениджър. Тя ми е помагала в някои от най-трудните моменти в живота и кариерата ми. Тя успява да подкрепи и разбере всичко, което представлявам. Не само като танцьор, или изпълнител, или певец, а като хуманитарист, бизнесмен и личност,” похвали Usher новата си съпруга. Usher има две деца - Usher Raymond V (8) и Naviyd Ely (7), с бившата си съпруга Tameka Foster. Двамата бяха заедно две години и се разведоха през 2009.
 
По време на интервюто музикантът разкри, че можем да очакваме нова музика от него скоро: "Задава се догодина. Определено ще се случи следващата година". 

Свързани новини

Usher с турне в Европа

21.02.2024

Тайна сватба

14.02.2024

Печели ли Ъшър от шоуто на Super Bowl?

09.11.2023

Излезе новият албум на Usher

19.09.2016

Chris Brown и Usher c дуетна песен

10.05.2014


flash