Виж клипа на Major Lazer към “Cold Water” (видео)

По-рано тази година Major Lazer - общият проект на Diplo, Walshy Fire и Jillionaire, се обедини с Justin Bieber и шведската поп сензация MØ за големия летен хит “Cold Water”. Тази седмица Major Lazer споделиха и видеото към парчето. 
 
 
Песента завладява класациите, а с излизането на клипа “Cold Water” ще има още по-голям успех. Видеото е заснето в Исландия, но никой от артистите не присъства на сета. Вместо това в клипа взимат участие четири изключително талантливи танцьорки, правещи зрелищно шоу, с красив пейзаж зад себе си. 
 
Превърналото се в летен хит парче е написано със съдействието на Ed Sheeran и копродуцирано от Benny Blanco. “Cold Water” следва мега хита “Light It Up” и “Lean On” (която е генерирала невероятните над 1.5 милиарда преглеждания в YouTube и над 820 милиарда преслушвания в Spotify, превръщайки се в най-стриймваната песен за всички времена).
 
Миналата година Major Lazer издадоха своя трети албум Peace Is The Mission, който достигна #1 в класацията за Electronic/Dance Album, разпродадоха европейското си турне и свириха пред над 400 000 души в Куба, превръщайки се в първия голям артист с участие в Куба след възстановяването на дипломатическите отношения между Куба и САЩ.

Свързани новини

Излезе официално видео към “Let Me Live”

12.07.2018

Rudimental - "Let Me Live"

15.06.2018

Sean Paul и Major Lazer - "Tip On It"

24.04.2018

Major Lazer - “Go Dung”

03.01.2018

Major Lazer - "Buscando Huellas"

14.12.2017


flash