Dua Lipa ще издаде едноименния си дебютен албум на 10-ти февруари

Dua Lipa ще издаде едноименния си дебютен албум на 10-ти февруари 2017 г. Той е създаден и написан от самата певица в сътрудничество с имена като Stephen ‘KOZ’ Kozmeniuk (Kendrick Lamar, Nicki Minaj), Emile Haynie (Lana Del Rey, FKA Twigs), Nineteen85 (Drake, Majid Jordan) и Jon Levine (Drake, Nelly Furtado). Албумът е записан в различни студиа в Лондон, Лос Анджелис, Торонто и Ню Йорк. Новата песен на Dua Lipa“Blow Your Mind (Mwah)”ще бъде веднага достъпна за тези, които предварително си поръчат делукс изданието на записа. “Dua Lipa” ще бъде наличен като стандартно CD, делукс формат, дигитално и на лимитиран цветен винил.

Dua обяви и своето хедлайнерско шоу в Лондон в KOKO, което ще се състои на 10-ти октомври и което ще е част от нейното европейско турне, включващо концерти в Париж, Берлин, Дъблин и много други градове. Това лято Dua взе участие на фестивали като Wireless, Secret Garden Party, Lollapalooza, Pukkelpopи др. След невероятното си представяне на сцената John Peel на Glastonbury, певицата продължава да се утвърждава като един от водещите млади британски артисти през 2016 г. Това е подкрепено и от изумителния й телевизионен дебют в Щатите в предаването  Jimmy Fallon’s Tonight Show, което се излъчи миналия месец.

Албумът “Dua Lipa”на Dua Lipa ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International


Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Правни проблеми за певицата

07.03.2022

Тoп 10 на най-слушаните в TikTok

15.12.2021

Ето най-добрите изпълнители на 2021

06.12.2021


flash