Pavell & Venci Venc’ излизат с "Момичето от квартала“

Pavell & Venci Venc’ направиха официална  премиера на "Момичето от квартала“, новата песен на топ дуото. Сингълът, продуциран от Вирджиния Рекърдс, е сред най-очакваните проекти на дуета за тази година.

Музиката, създадена от Павел Николов-Pavell и Искрен Тончев-Искрата със специалната подкрепа на Музикаутор, комбинира лирични китарни мотиви и динамичен бийт. Основната идея на текста, написан от самите Pavell & Venci Venc’, е удар по клишето за перфектната жена с образа на несъвършеното, но много по-"истинско“ момиче – "момичето от квартала“.

Видеото на “Момичето от квартала”, режисирано от Люси Иларионов е "квартално“, хванало е моменти от ежедневието на Павел и Венци и компанията им, уловило е духа на града, какъвто го усещат те двамата. В клипа участват някои от най-близките хора на момчетата, включително и приятелката на Венци – бившата адреналинка Пепи, певицата Ирина, танцьорът от "Макоза ностра“ – Реми и др. За визията на Pavell & Venci Venc’ екипът е избрал модели на Massive By Blok.


Свързани новини

Дуото отново е тук

30.01.2023

Pavell & Venci Venc’ с клип от Малдивите

14.05.2021

Pavell & Venci Venc’ x VessoU - "Cash"

31.07.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов проект

12.05.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и клип

24.03.2020


flash