Dua Lipa е “Hotter Than Hell” в новото си парче (видео)

Британската сензация Dua Lipa представя тъмната си страна с новото си парче “Hotter Than Hell” и видеото към него. Песента следва предишните й проекти “Be The One” и “Last Dance”, които имат над 60 милиона преглеждания в официалния канал на певицата. 
 
“Hotter Than Hell” е писана от Lipa и Ritual и продуцирана от Stephen “Koz” Kozmeniuk, който стои зад “Last Dance”. 22-годишната красавица беше обявена за Sound of 2016 от BBC и се превърна в най-бързо изкачващата се звезда за годината. “Be The One” е в топ 10 на най-проверяваните в Shazam песни в света и се издигна до първа позиция в класациите за най-въртени песни в 10 държави, а в iTunes е в челните 10 в 21 страни. MTV отличиха Dua Lipa с приза Push Artist за месец април.
 
 
Режисьор на клипа към парчето е Emil Nava, а локацията е склад за стоки в Лондон. Чаровната млада певица пее и позира, докато на заден план се сменят различни фонове. "В песента става въпрос за ужасна връзка – прекрачила границите на нормалното. Чувствах се недостатъчна и егото ми беше смазано. Накрая бях с разбито сърце, но започнах да пиша за това и се оказа, че имам много какво да кажа по темата", коментира Dua Lipa.
 
Преди два месеца изпълнителката разпродаде концертите си из Обединеното кралство, включително концерти в Heaven и G-A-Y в Лондон. През лятото Dua Lipa ще вземе участие в едни от най-големите музикални фестивали - Glastonbury, Wireless, Pukkelpop и Lollapalooza в края на сезона.

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Правни проблеми за певицата

07.03.2022

Тoп 10 на най-слушаните в TikTok

15.12.2021

Ето най-добрите изпълнители на 2021

06.12.2021


flash