QUEEN + Adam Lambert обещават уникално шоу, вече градят сцената

23 юни (четвъртък) 2016 г., 20:00 ч.
стадион "Георги Аспарухов"
 
Чакането е към края си! QUEEN + Adam Lambert ще разтърсят София след четири дни. Култовата група обещава уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори. Те ще са притегателна сила за многобройните им фенове, които нямат търпение да ги видят за първи път у нас. Стадион "Георги Аспарухов" със сигурност ще е изпълнен до краен предел с фенове от няколко поколения, които ще пеят с Adam, Brian и Roger класики като "Bohemian Rhapsody”, "We Will Rock You”, "We Are The Champions” и "I Want to Break Free”.
 
В повече от 10 тира е събрана техниката за турнето на QUEEN + Adam Lambert. Те започнаха да пристигат у нас и вече стартира изграждането на грандиозната сцена с ширина над 20 метра, а нейният покрив ще е над 16 метра. Очаква се работата по сцената да приключи в деня на концерта. Тогава ще бъдат монтирани и огромните видеоекрани и прожектори. 
 
В бекстейдж зоната зад сцената в сектор Г на стадион "Георги Аспарухов" започна изграждането на един мини град. Тук ще са гримьорните на всеки от изпълнителите и на останалите групи, които ще чуем на фестивала АРЕНА МУЗИКА – румънците Grimus, британците Electric Pyramid и родното участие – Jeremy?, които ще подгряват QUEEN + Adam Lambert и на техни участия в Полша и Румъния.  
 
Brian May, Roger Taylor и Adam Lambert ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като специалното им желание е подът във всяка от тях да е изцяло застлан с огромен килим, а на една от стените да има огромно огледало. Brian May освен това е поискал ядки, органични плодове, разнообразие от сирена, зеленчуци, без хумус и пикантна храна, и мармалад от портокали. Той ще пие шардоне и червено вино, както и сокове без захар. В гримьорната на Roger Taylor ще го очакват купа с плодове, най-вече банани, също уиски и вино. Гласовитият Adam Lambert държи на водка и енергийни напитки, ще похапва киноа и годжи бери.
 
Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17ч. Първи на сцената малко след 18ч. ще се качат Grimus. Час по-късно ще видим Electric Pyramid, а малко преди 20ч. ще излязат и Jeremy?. Очакванията са QUEEN + Adam Lambert да поставят начало на грандиозното си шоу около 21:15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа.
 
QUEEN + Adam Lambert пристигат у нас на 22 юни, веднага след концерта си в Букурещ. На летището ще ги посрещнат шест луксозни автомобила седан, които ще са на тяхно разположение по време на престоя им у нас. Къде ще отседнат се пази в пълна тайна. В същия ден пристигат и останалите три групи, включени в АРЕНА МУЗИКА.
 
Билетите за фестивала АРЕНА МУЗИКА на цени от 70 до 140 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на ticketpro.bg.

Свързани новини

Адам Ламбърт с нов сингъл и видео

11.01.2023

Адам Ламбърт с нов албум

15.12.2022

Adam Lambert - "Two Fux"

30.06.2017

СМЕ с промоционални билети за юбилея си

11.05.2016

Adam Lambert - “Welcome To The Show”

15.03.2016


flash