Търси в сайта...

"King" на Кристо & Ivy с ексклузивна премиера (видео)

Най-новият музикален аудио-визуален проект на Кристо & Ivy носи величественото заглавие "King".  Музиката и аранжимента са дело на Jay Cee, виновник за едни от най-големите хитове на 100 Кила, Кристо, Лора Караджова, Сантра, Бобо, Young BB Young, Жана Бергендорф и много други изпълнители. Мелодията и припева на Ivy са създадени от талантливата Rachel Row – дъщеряta на Камелия Тодорова. 
 
 
"Да докажем и покажем на целия свят, че българската музика е най-прекрасната музика и тя заслужава да бъде на първо място в своята собствена държава, след което на Балканите, а защо не и в Европа и света!", пожела на ексклузивната промоция Денис Касъмов, продуцент и издател на проекта. Кристо & Ivy също благодариха за прекрасната работа на целия екип, на партньорите на проекта и всички, които подкрепят родната музика.
 
Кристо е един от най-успешните БГ изпълнители от 2004 насам. Автор, артист-изпълнител и музикален продуцент на над двадесет №1 хит сингъла. Осъществил успешни колаборации с едни от най-популярните певци в България. Малка част от имената, с които Кристо има съвместни проекти, са Лора Караджова, Сантра, Галя от Каризма, Жана Бергендорф, Нели Петкова и Орлин Павлов.
 
Ivy - Ива Атанасова e позната като тв водещ и журналист. Повече от 10 години тя работи в почти всички национални телевизии. В момента е водеща на собствена авторска рубрика, както и собственик на Beauty & Styling агенция. Любопитен факт е, че Кристо е съученик на Ива и се познават още от тинейджъри. Двамата се звършили Първа Частна Английска Гимназия "Уилям Шекспир" в София. 

Свързани новини

Любимият дует на България пак твори

19.02.2024

Лора Караджова и Кристо отново заедно

31.01.2024

Първа изложба на Кристо и Жан-Клод у нас

08.09.2021

Миконос е фон в клип на Кристо и Ева

23.09.2020

Кристо с клип към "Стъпвай смело"

12.01.2017


flash