Виж клипа към “This One’s For You” на David Guetta (видео)

С UEFA EURO 2016 в разгара си, David Guetta завъртя и видеото към официалната песен на първенството – “This One’s For You”, която включва 18-годишната Zara Larsson и един милион фена, помогнали в записването й.
 
През декември Guetta призова феновете на футбола и електронната музика да се обединят и да качат кратък запис на сайт, специално създаден от UEFA. “Благодаря на всеки един от вас, записал с мен! Това наистина е невиждан до сега проект. Исках да направя нещо различно, нещо специално, и феновете да са в сърцето на песента. Когато помолих един милион фена да се включат, не знаех каква ще е реакцията им, но подкрепата, която получих, е невероятна! Сега само трябва да свържа всичко.”, коментира Guetta.
 
Официалното парче за UEFA EURO 2016 беше изпълнено на откриващата и ще бъде част от закриващата церемония, както и звучи на всяко телевизионно представяне. Видеото към “This One’s For You” е точно такова, каквото бихме предполагали че ще е, имайки предвид че поводът за написването на песента е футболен турнир. Улиците са изпълнени от ритащи топка деца и любители на спорта, обединени от страстта и радостта, които вървят ръка за ръка с първенството. Посланието на песента “We’re in this together” е повече от ясно вмъкнато в кадрите, включващи малки и големи, бели и тъмнокожи, усмихнати хора.
 
 
David Guetta е най-големият DJ и продуцент в света, работил с личности като Akon, The Black Eyed Peas, will.i.am, Fergie, Kelly Rowland, Madonna & Lil’ Wayne, Kelis, Kid Cudi, Estelle, K’Naan, LMFAO, Flo Rida, Rihanna, Sia, Nicki Minaj, John Legend, Usher, Emeli Sande и много други.
 
От 2007 година насам той е на върха на EDM сцената с над 55 милиона последователи във Facebook и 4 милиона в Instagram. Продал е над 9 милиона копия от албумите си, 40 милиона песни, има 2 милиарда преслушвания в Spotify, 4,3 милиарда в YouTube и е награден с 23 музикални награди!

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash