Era Istrefi - новата световна музикална сензация

Албанската певица и композитор Era Istrefi е на път да се превърне в новата световна музикална сензация с тоталния си хит сингъл "Bonbon". Изпълнителката привлича вниманието на публиката още с дебюта си през 2013 и парчето "Mani për money", което е последвано от още по-успешните сингли "A po don" и "E dehun".
 
През 2014, Era печели три Videofest награди (албанските музикални награди) включително и за "Най-добър нов артист". През 2015 излиза песента "Njo si ti", която й носи първия международен успех и един милион гледания в YouTube само за седмица. Следва сингълът "Shumë pis", който се превръща в един от хитовете на лятото. 
 
 
През последните няколко месеца "Bonbon" превзе света и щурмува чартовете; видеото в YouTube е с над 65 милиона гледания, а сингълът има повече от 30 милиона стрийма. "Bonbon" стана #1 в класациите на Shazam, Spotify и iTunes по целия свят. Песента завладява с пристрастяващ бийт и динамични вокали на певицата заедно с натрапчивия текст – смесица от албански и английски език. В САЩ певицата вече я сравняват с Rihanna и Sia, но това, което наистина превръща Era Istrefi в уникален и много специален артист е източноевропейското звучене в песните й, на места с лек ориенталски привкус, комбиниран с модерен денс-поп звук и бийт.

Свързани новини

Era Istrefi - "Selfish"

18.02.2019

Era Istrefi се завръща с нов сингъл

03.10.2017

Era Istrefi - “Redrum”

28.02.2017


flash