Лора Караджова и Кристо подготвят нов дует

Две от най-емблематичните лица на българската хип-хоп и поп музика - Кристо и Лора Караджова се завръщат заедно на музикалната сцена с обща песен.

Певицата сподели публикация в Instagram профила си, че подготвя нов дует заедно с Кристо. От поста става ясно, че премиерата на песента в YouTube ще бъде на 10 февруари от 20:00 часа, а надписа "KRISTO LORA" ни подсказва за една чудесна музикална комбинация от острите като бръснач рими на Кристо и заразителните вокали на Лора и обещава да бъде хит.

А видеото към нея смело може да бъде наречено кинематографичен спектакъл, включващ зашеметяващи визуализации, които демонстрират характерния стил на двамата изпълнители. От очарованието на красивите жени до рева на диви спортни коли и неукротимото присъствие на истинска пантера, Кристо и Лора разширяват границите и предефинират играта в модерната музика.

"Липсваха ни нашите фенове и това завръщане е нашият начин да им благодарим за любовта и подкрепата. Искахме да създадем нещо, което не само да резонира с техния вкус, но и да издигне българската музика до нови висоти. Подгответе се за диво каране - няма задръжки! И този сингъл е само началото - имаме още много в запас", казва Кристо.

През последните години Лора Караджова се отдаде на майчинството и в медийното пространство нямаше много информация как се развива нейната кариерата.



Звездното дуо започва общата си история през 2012 година с хита "Оставам тук". Следват успешните парчета "Повече от всичко" (2013), "Paradise" (2014) и "No Mercy" (2015). 2024 е годината за нов старт на дуета. Кристо и Лора Караджова имат планове за още сингли, а за финал са готови да издадат и дългоочакван съвместен албум.


Свързани новини

Любимият дует на България пак твори

19.02.2024

Първа изложба на Кристо и Жан-Клод у нас

08.09.2021

Миконос е фон в клип на Кристо и Ева

23.09.2020

Кристо с клип към "Стъпвай смело"

12.01.2017

Излиза BG хитове до скъсване, Vol. 2

27.06.2016


flash