Търси в сайта...

Кристо и Лора Караджова се завърнаха с дуетното парче "Нов смисъл"

Кристо и Лора Караджова се завърнаха като дует. 
 
Песента им "Нов смисъл" беше представена премиерно в You Tube в събота вечер и веднага се посипаха радостните коментарина феновете: "Много време чаках нов дует. Добре, че се завърнахте", "Ще има хубава музика явно да слушаме пред 2024. Браво", "Често слушам старите ви парчета. Колко само исках да се завърнете! Бъдете здрави, творете с пълна газ, липсвахте на българската публика" и още много в същия дух.
 
"Нов смисъл" е създадена с пулса на модерната R’n’B и поп музика, но е запазила и характера на парчетата, с които България заобича Кристо и Лора.  Посланието на песента е любов, грижа и че човек никога не трябва да се предава в любовта, а да търси нов смисъл. 
 
 
Видеото към нея включва зашеметяващи визуализации - от очарованието на красивите жени до рева на диви спортни коли. Как тези кадри кореспондират с посланието? “Луксът е следствие от успеха. Той не е нещо лошо. Луксът не трябва да се избягва, ако се подчертае как се стига до него. И че той е просто едно следствие от добре и честно свършена работа. Той не трябва да е самоцел. Не е нужно да се бяга от него, не е нужно да се бяга от секса. Ние всички сме хора, ние така правим хора. Но има разлика между вулгарното и в лукса, и в секса. Т.е. това са неща от живота, въпросът е как подхождаш, как ги комуникираш и какво казваш на хората с тях", обяснява Кристо. 
 
Двамата с Лора Караджова преплитат своите професионални пътища през 2012 г. и до 2015 г. имат четири №1 сингли в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета. Предстои да се обявят първите дати от тяхното национално турне, с което ще зарадват много от техните фенове.

Свързани новини

Лора Караджова и Кристо отново заедно

31.01.2024

Първа изложба на Кристо и Жан-Клод у нас

08.09.2021

Миконос е фон в клип на Кристо и Ева

23.09.2020

Кристо с клип към "Стъпвай смело"

12.01.2017

Излиза BG хитове до скъсване, Vol. 2

27.06.2016


flash