Jennifer Lopez е трябвало да се бори да запази извивките си

Певицата и актриса Jennifer Lopez е трябвало да се бори, за да запази прочутите си пищни извивки, пише bgnes.com. Суперзвездата е позната със сочните си форми и дори възпя всеизвестните си задни части в хита от 2014 "Booty". 
 
Кариерата на 46-годишната Lopez обаче започва като танцьорка и тогава не всички около нея се възхищават на емблематичното й телосложение. "Непрекъснато ми казваха да сваля килограми. Бях танцьорка и бях атлетична, но дори мениджърът ми, с когото вече не работя, ми казваше: "Трябва да си по-слаба". А аз казвах: "Не, не трябва. Това няма да съм аз". Разбирате ли ме", спомни си звездата по време на промоционално събитие за новия й филм "Shades of Blue". 
 
Така тя отговори на нейна фенка, която благодари на JLo, че я вдъхновила да носи по-тесни дрехи, след като години наред криела също пищната си фигура. "Беше борба, определено. Много е хубаво да чуя, че това е помогнало на някого по някакъв начин, тъй като в крайна сметка просто исках да съм себе си без да е нужно да влизам в калъпа на другите", зарадва се Lopez.
 
Певицата, която е майка на две деца, изтъкна колко е щастлива, че обществото днес е по-отворено не само към различните женски фигури, но също по отношение на пола и расата. 

Свързани новини

Почетоха Джей Ло

06.06.2022

Бенифър в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Отново заедно - дотук добре. А сега?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022


flash