Adele оглавява класациите трета поредна седмица, чуй новия й сингъл

Adele се задържа на върха на американските музикални класации за трета поредна седмица с песента “Hello”, пише bgnes.com. 
 
Парчето е едва четвъртото, което успява да се задържи три седмици в класациите за дигитални продажби. Толкова дълго на върха са били само хитовете "Happy” на Pharrell Williams, "Blurred Lines” на Robin Thicke и "Somebody That I Used to Know” на Gotye. 
 
След новата песен на Adele се подрежда парчето на Drake "Hotline Bling”, а Justin Bieber скочи до номер три с хита "Sorry”. 
 
Междувременно Adele продължава да нагнетява напрежението от очакването на третия й студиен албум, 25, този петък. Днес тя разкри и лайв видео запис на "When We Were Young", носталгична балада, написана от канадския музикант Tobias Jesso Jr.
 
 
Adele каза, че песента е базирана на идеята да отидеш на купон, когато си по-възрастен: "Да видиш всички, с които си загубил контакт, всеки, който някога си обичал, всекик, когото никога не си обичал, такива неща. И нямаш време, за да си част от живота на всички тях, но сега сте на по 50 и сте се озовали всичките накуп на това парти, но това няма значение, защото се забавляваш и се чувстваш отново на 15."

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash