"Единствената” на Pavell & Venci Venc’ и Моисей - най-излъчвана у нас

Новият сингъл на популярния дует Pavell & Venci Venc’ с участието на колегата им Моисей оглави официалния чарт на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир. В общата класация пък, по данни на New Media Lab, "Единствената” заема трета позиция, като преднина в момента имат само хитовете “Love Me Like You Do” на Ellie Goulding и “King” на Years & Years. 
 
Проектът се радва на успех и в сайтовете за видео споделяне VBOX7 и YouTube, където вече е с над 1 милион гледания. Парчето стигна и до 4-та позиция в единствената официална класация на онлайн платформата Spotify у нас – Bulgaria Viral 50.
 
 
Идеята за музиката на "Единствената” хрумва на Pavell по време на разговор с приятели. Впоследствие заедно с Venci Venc’ и Моисей разгръщат темата в текста, като всеки от тях оставя своето послание в частта, която изпълнява. Без да изневеряват на характерния си музикален почерк, за първи път момчетата от най-актуалния хип-хоп тандем проявяват романтичната си страна и певческия си талант. Лиричното интро загатва за цялостното звучене на песента, чийто аранжимент Pavell прави с колегата си Искрен Тончев. Освен безпогрешно разпознаваемия тембър на Моисей, сред акцентите е специалната изненада – присъствието на Жана Бергендорф, чийто глас полага яркия финален щрих на красивата композиция. 
 
След съвместната им работа по видеото към чувствения дует с Ирина "9”, Pavell отново се доверява на младия режисьор Георги Ангелов. Посредством характерния за фотографията, но не и за видео продукции похват "двойна експозиция” се постига впечатляващ ефект от наслагване на образите на артистите с други кадри и се създава динамична подвижна картина чрез играта на цветове и форми. Зад камерата на видеото е Томислав Михайлов-Чочо. 

Свързани новини

Моисей и Симон - "В съня ми"

10.10.2018

Pavell & Venci Venc’ - “Добър живот”

24.08.2018

Pavell & Venci Venc’ част от "Stay Open"

23.07.2018

Pavell & Venci Venc’ - "Fake Profile"

22.03.2018

"Листата падат" оглави Spotify

31.10.2017

Коментари


flash