Selah Sue гостува в София с новия си албум

Концертът на талантливата белгийка се мести в столичната зала "Универсиада“ поради наложени нови изисквания от страна на НДК за евакуация и допустим капацитет на Зала 3. Всички билети важат без презаверка, като хората закупили до сега седящи места ще бъдат настанени в централните седящи сектори на най-добрите редове и места на зала "Универсиада“ с централна видимост към сцената. 
 
Промо билети: 40 лв. /категория правостоящи/ само на ул. Граф Игнатиев 43 или с резервация на тел. 0886 33 33 67. Онлайн и стандартни билети: 45 лв. /категория правостоящи/ в мрежата на Eventim.bg. Седящи места в централните сектори B и C са на цени 60 лв. Местата във VIP ложата на зала Универсиада са 65 лв.
 
Датата остава 14 май, а вратите отварят точно в 19:30 ч., когато българските фенове ще могат да се срещнат на живо с неповторимата Selah Sue, която идва в София, за да представи новоиздадения си албум Reason.
 
След двугодишно световно турне певицата Selah Sue издаде втория си студиен албум Reason този понеделник на 30 март. Той следва успешния й дебютен запис Selah Sue, който излезе през 2011 и стана двойно платинен във Франция. По новия си албум певицата работи с Robin Hannibal (Rhye, Kendrick Lamar) и Ludwig Goransson (Childish Gambino, Haim), записвайки в музикални студия в Белгия, Лондон, Ямайка и Лос Анджелис в търсенето на перфектния звук. В писането на текстовете се включва Ucar Biersen, а самата Selah Sue сподели в Twitter, че лириките в Reason са "по-добри, по-остроумни и много по-дълбоки”.
 
В новия албум белгийката се е отдала напълно на своето "музикално Аз“ между плавния електро соул, отнасящия трип-хоп и ритмичните хаус бийтове. "Тази формула има много вариации“ споделя певицата за разнообразната смесица от звуци, забъркани в Reason. През декември изпълнителката издаде EP-то Alone, с което направи въведение в звученето на предстоящия си албум. Сингълът "Alone” е първи от 17-те парчета в трак листа на Reason. 
 
 
Reason - съдържание:
Диск 1
1. Alone
2. I Won't Go For More
3. Reason
4. Together (Feat. Childish Gambino)
5. Alive
6. The Light
7. Fear Nothing
8. Daddy
9. Sadness
10. Feel
11. Right Where I Want You
12. Always Home
13. Falling Out
Диск 2
1. Gotta Make It Last (Bonus Track)
2. Stand Back (Bonus Track)
3. Direction (Bonus Track)
4. Alone (Acoustic Version) [Bonus Track]
 
Албумът Reason на Selah Sue е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Selah Sue пристига с лайв банда

13.05.2015

Да срещнеш Selah Sue

25.07.2013


flash