Pavell & Venci Venc’ се завърнаха с нов вдъхновяващ проект

Почти изчезнаха като дуо за цели две години и много хора побързаха да ги обявят за поредния разпаднал се творчески тандем. 
 
През това време Венци стана баща за втори път, Павел изгради студио и излезе с няколко самостоятелни парчета, но и за двамата общата им работа и създаването на музика заедно продължи да бъде център. И резултатите започнаха да се трупат – над 10 нови проекта, първият от които носи заглавието "Ако ти липсвам". 
 
"И двамата имахме нужда от творческа почивка за Pavell & Venci Venc’. Връщаме се с нови идеи, нова музика и големи…много големи планове", споделят момчетата. Музиката и аранжиментът на "Ако ти липсвам" са на Павел, а текстът е със споделено авторство между двамата. Песента е смесица от романтичен модерен саунд и типичните за дуото честни рими. Стилното музикално видео е заснето от Кристиан Русев и Иван Тодоров. 
 
 
След премиерата на "Ако ти липсвам" Pavell & Venci Venc’ планират концерт в столичния SOFIA LIVE CLUB на 31 март. Тогава момчетата ще изпълнят всичките си хитове, както и част от новите парчета. Двамата ще излязат на сцената с банда, в която всички музиканти са дами – Рая Христова (клавишни), Ева Вергилова (китара) и Сара Чакърова (барабани).

Свързани новини

Ново начало за Pavell

29.03.2024

Дуото празнуват юбилей с концерт

15.03.2023

Актрисата стана част от клип на дуото

06.03.2023

Ново от Pavell и Михаела Маринова

09.09.2022

Pavell с нова дуетна песен

23.05.2022


flash