Търси в сайта...

Pavell & Venci Venc’ с нова серия поетичен хип-хоп в “Ако не сега кога”

Динамичното дуо не спира да създават музика, дори и в крайно особени за музикалните артисти времена като сегашните. Черпят вдъхновение от какво ли не: в случая с “Ако не сега кога” - от изостреното усещане за течащо време, с което всички се сдобихме ненадейно заради засадата, която ни устрои вирусът. Ако не сега, кога да се обичаме? Ако не сега, кога да си кажем важните неща? Ако не сега, кога да заявим себе си пред света? Ако не сега, кога да празнуваме живота?
 
Както винаги, движещата сила зад музиката и музикалната продукция в проекта е Pavell, a текстът е споделена игра, в която влиза и Venci Venc’.
 
 
“Последните две години ни дадоха достатъчно време за размисъл и оценка на постигнатото. Равносметката е елементарна - правим това, което обичаме, заобиколени от хора, които обичаме и уважаваме. Само по себе си това е достатъчно, за да си позволим да се наслаждаваме на моментите, които сами си създаваме. Животът наистина е кратък. Непредвидимостта му ни задължава да се посвещаваме на “тук и сега”, споделя Pavell.  
 
Във видеото на режисьора Люси Иларионов, заснето в райските кътчета на остров Фихалхохи на Малдивите, Pavell & Venci Venc’ си партнират с красивите си половинки Кристина Нгуен и Мая Вангелова, плуват свободно с акули и морски костенурки, а разходките им по безлюдните пясъчни ивици насред Индийския океан са почти нереални.
 
“Тук сме и сме по-надъхани от всякога, защото едногодишното спиране на света създаде силна потребност, спешна нужда от среща с публиката и себеизразяване чрез музика“, добавя Venci Venc’. 

Свързани новини

Ново от Pavell и Михаела Маринова

09.09.2022

Pavell с нова дуетна песен

23.05.2022

"Чудовище" - нов хит от Pavell и Иво

03.05.2022

Venci Venc’ - "Аз или нас"

23.10.2020

Pavell подарява на половинката си песен

08.10.2020


flash