Jennifer Lopez е пристрастена към любовта

Jennifer Lopez призна, че е пристрастена към любовта и се страхува да остане сама.
 
45-годишната певица, която има три неуспешни брака зад гърба си, сподели, че се е нуждаела от години, за да се научи да обича преди всичко себе си, пише бгнес. В повечето случаи тя се е опитвала да намери нов партньор, за да притъпи болката от предишния.
 
"Когато имаш толкова болка в себе си, трябва да си биеш упойка в някои моменти. Хората правят различни неща. Някои излизат, забавляват се, спят с други, но това не е моят начин", призна изпълнителката. "Отне ми години, за да го разбера. Тогава за първи път се научих да обичам себе си и да се изправя срещу страховете си да остана сама", обясни Lopez.
 
Jennifer се раздели с 27-годишния танцьор Casper Smart през юни след две години и половина заедно и се дразни мнго на подмятанията, че не е редно жените да излизат с по-млади от тях мъже. "Стига вече тъпи клишета", казва тя. "Мъжете го правят от както свят светува и никой дори не коментира това. Време е всички да свикнат, че времената са различни - жените също са желани и в по-зрялата си възраст, и могат да излизат с колкото искат по-млади от тях мъже", коментира знойната латинодива.

Свързани новини

Почетоха Джей Ло

06.06.2022

Бенифър в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Отново заедно - дотук добре. А сега?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022


flash