Търси в сайта...

Justin Timberlake осъди списание заради лъжи за брака му

Justin Timberlake и съпругата му Jessica Biel осъдиха списание "Heat", след като то публикувало "невярна и необоснована история" за сътресения в двегодишния им брак.
 
Светското списание се извини и оттегли статията, придружена със снимки на Timberlake на парти в парижки нощен клуб, пише бгнес. В материала били поместени и лъжливи цитати на актрисата Biel. Двойката заведе дело за клевета пред Върховния съд в Дъблин, Ирландия.
 
Съдът разгледал статията, публикувана в броя от 6-12 септември на сп. "Heat" и установил, че тя се основава на "необоснована информация" относно предполагаемото поведение на Timberlake на купон за рожден ден в клуб след един от концертите му. Адвокатите на двойката потвърдиха, че е било постигнато споразумение след кратко изслушване пред председателя на Върховния съд. "Justin Timberlake и Jessica Biel са много доволни от категоричното оттегляне на невярната и необоснована история наред с извинението от "Бауър кънсюмър медия", издателството на списание "Heat", заяви адвокатът на двойката.
 
Въпросната история беше озаглавена "Justin Timberlake флиртува с друга жена, това не е съпругата му!" и "Пикантните снимки, които разтърсиха брака на Justin и Jessica". "Ответникът приема, че статията е невярна и оттегля всякакви заключения, които поставят под съмнение състоянието на брака на Justin и Jessica. Ответникът съжалява за неудобството, причинено на двойката и поднася безрезервните си извинения", се казва в съобщение на издателството, прочетено в съда. 

Свързани новини

Timbaland се завръща с нещо интересно

01.09.2023

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Излиза филм за разголването на Janet

02.11.2021

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021


flash