Търси в сайта...

Adele държи в неведение текстописците си

Adele все още не е казала на авторите на тестовете към песните й дали творбите им ще бъдат включени в новия й албум.
 
Третият й студиен албум се очаква да излезе догодина, припомня бгнес. Американската текстописка Diane Warren, която е работила с Beyonce Knowles, Elton John и Whitney Houston, казва, че не знае дали песните й са включени в новия албум на Adele. "Миналата година бях в Лондон и работихме по няколко нови проекта с Adele. Направихме няколко страхотни песни, но не зная дали ще бъдат включени в албума. Не мисля, че някой знае", казва тя.
 
Warren добави, че не очаква в скоро време да разбере дали текстовете й са част от албума, защото певицата иска да мине известно време, за да бъде сигурна, че всичко с този проект е наред. "Тя има собствен ред на действие. Никой не я притиска да взема решенията бързо. Тя сама трябва да реши, че всичко е готово. Когато бях с нея в студиото, тя пееше от дъното на душата си. Гласът й беше невероятен", казва текстописката.
 
Последният албум на Adele е 21 (2011). Миналата година тя спечели Оскар за саундтрака Skyfall към филма за James Bond "007 Координати: Скайфол". 

Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash