Риана за втора седмица номер 1 в bgtop40!

 

"Diamonds" на Риана остава на върха на bgtop40 за втора поредна седмица! Хитът на барбадоската звезда дори увеличава излъчванията си - миналата седмица парчето е прозвучало цели 327 в ефира на водещите български радиостанции!

На второ място остава бившият номер едно Сай с "Gangnam Style". Песните на трето и четвърто място от миналата седмица сменят позициите си през тази. Така "I Cry" на Фло Райда вече е под номер три и с най-силни шансове да бъде следващият номер едно, а "How Deep Is Your Love" на Шон Пол и Кели Роуланд пада на четвърта позиция. Челната петица допълва "Hall Of Fame" на The Script и Уил Ай Ем. В дванадесетата седмица от престоя си в класацията хитът на шотландската група отново отбелязва изкачване нагоре. Най-високата позииця, до която "Hall Of Fame" е достигал вbgtop40, е номер 3!

Били Хлапето и Михаела Филева за пореден път отбелязват изкачване в класацията и "Когато ти трябвам" вече е под номер 7! Единствената нова песен, която успява да се добере до челната десетка тази седмица е "Locked Out Of Heaven" на Бруно Марс (номер 9). Изненадващо, "Секунда"на победителя от VIP Brother 2012 Орлин Павлов и Бобо не успява да се изкачи нагоре и запазва позиция си от миналото издание на класацията - номер 11. Орлин ще трябва да започне да промотира песента си много по-усилено, ако иска да се нареди сред най-големите български хитове на годината. Засега най-успешен сред българските артисти за 2012 г., естествено, е Графа. Изпълнителят пусна видеото към новия си сингъл "Causa Perduta" днес, така че след седем дни го очакваме като ново предложение в класацията. 

Александра Стан, която в продължение на няколко седмици се изкачваше победоносно към върха наbgtop40 с новия си сингъл "Cliche (Hush Hush)", тази седмица издапа от челната десетка и пада с пет позиции надолу до номер 12. Предишният ѝ хит "Lemonade" също изпада стремглаво от класацията и вече е под номер 38, а най-вероятно следващата седмица няма да успее да се класира.

Най-голям скок напред тази седмица отбелязват Little Mix с "DNA". Парчето на дамската формация взема наведнъж 15 позиции и вече е на номер 21! Поредната изненада е фактът, че новият сингъл на Кристина Агилера "Your Body" не успя да се превърне в много голям хит и тази седмица пада до номер 25, след като миналата заемаше 17-то място. Абсолютно същата съдба сполетя Кристина в почти всички световни класации и тя ще трябва да се постарае малко повече при избора на следващ сингъл от новия си албум, ако не иска отново да се провали, както се случи преди две години сBionic.

Тази седмица в класацията няма нито едно ново предложение, но за сметка на това няколко хита се завръщат отново в класирането, а други път се изкачват изненадващо напред. Вече е почти края на годината и повечето звезди предпочитат да не издават нови сингли точно сега, за да не бъдат пропуснати от феновете около цялата суетня при посрещането на Коледните празници.

bgtop40 е седмична класация за най-излъчваните песни в ефира на седемнадесет от водещите радиостанции и се изготвя по данни на New Media Lab.


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash