A$AP Rocky и Риана не се разделят

Бурята в рая между новата супердвойка е на път да се размине.
 
Писателят Луис Писано заяви в Туитър, че Риана и Роки са се разделили, защото изпълнителката го е хванала да ѝ изневерява с дизайнерката Амина Муади, добавяйки, че двамата се познават отдвна и са работили по съвместна колекция, така че връзката им "не е нова". По-късно Писано се извини за разпространението на слухове, поемайки изцяло вината за грешката си. Амина Муади също отрече горещо слуховете, че с A$AP Роки я свързва друго, освен професионални отношения.
За да затвърдят любовта си (а вероятно и за да избягат от папараците), рапърът и най-богатата изпълнителка заминаха за родния ѝ Барбадос. Двойката е забелязана да излиза от международното летище Grantley Adams и се предполага, че влюбените са посетили родителите на Риана и са се подготвяли за бъдещия голям ден.
 
 
Щастливата новина за Риана и A$AP Rocky избухна в началото на тази година и оттогава всички следят бремеността на изпълнителката. А и тя не спира да напомня за нея - Риана буквално вкара нова мода за бременни: дрехи с разголен корем.
 
Певицата многократно е публикувана в този вид, въпреки силно напредналата си бременност. Риана споделя, че би искала да промени представите на обществото за това как трябва да се облича и държи бременната жена.

Свързани новини

Речено-сторено

18.03.2024

Срещу солиден хонорар от няколко милиона

06.03.2024

Ариана Гранде с изненадав

05.03.2024

Завръща ли се Риана след майчинството?

20.02.2024

Ариана Гранде с ремикс версия на песен

16.02.2024


flash