Търси в сайта...

Бременната Риана блесна на корицата на "Vogue"

В цялата прелест на напредналата си бременност, певицата Риана ще блесне на корицата на майското издание на сп. "Vogue". 

Фотосесията е осъществена от майсторката на фотографията Ани Лейбовиц, и разкрива барбадоската дива броени дни преди да стане майка за първи път. 

Пред изданието Риана намеква, че ще пуска новата си музика по "съвсем различен начин". Какво означава това, скоро ще разберем, тъй като R&B изпълнителката наскоро обяви, че е готова с новия си албум. Тя обаче не разкрива датата на премиерата. Последният дългосвирещ запис на певицата - Anti излезе през 2016, което е една доста сериозна пауза. През тези години обаче Риана се посвети на бизнес начинанията си в модната индустрия, които я изкачиха до второто място в класацията на най-печелившите знаменитости според сп. Forbes.

Риана е най-богатата певица, но печалбите й не са от музиката

Пред списанието 34-годишната Риана разбира се говори за най-важното събитие в живота си в момента - очакването на първото си  дете с рапъра A$AP Rocky. Красавицата разкрива, че детето не е било планирано предварително, и подобно на всички други жени се притеснява от раждането и емоционалния дисбаланс, който евентуално ще изпита след това.

 
Попитана за най-големия й страх, свързан с раждането, Риана казва: "Следродилната депресия. Ще се чувствам ли извън контрол емоционално? Това са историите, които чувам от други жени и които ме плашат."
 
 
Въпреки тези опасения, Риана споделя, че е решена да продължи да управлява своята империя за милиарди долари, докато отглежда първото си дете: "Балансът е едно от най-големите ми предизвикателства и винаги е било така. И сега има друго човешко същество, което влиза в играта, това отново ще промени всичко.".
 
"Все пак имам бизнеси, които не се управляват сами. Майка ми се справяше с нас тримата с далеч не толкова ресурси, с които разполагам аз, така че абсолютно мога да се справя.", уверена е певицата.
 
 
"Надявам се, че успяхме да предефинираме това, което се счита за "прилично" за бременнитте жени. Тялото ми прави невероятни неща в момента и не се срамувам от това", казва певицата, която разкрива наедрялото си тяло си без свян. 
 
Майското издание на сп. Vogue ще излезе на 26 април. 

Свързани новини

Речено-сторено

18.03.2024

Срещу солиден хонорар от няколко милиона

06.03.2024

Ариана Гранде с изненадав

05.03.2024

Завръща ли се Риана след майчинството?

20.02.2024

Ариана Гранде с ремикс версия на песен

16.02.2024


flash