Търси в сайта...

Звездните бебета са тук: Риана стана майка за първи път, Ед Шийрън - баща за втори

Перлата на Барбадос стана майка! Певицата Риана и рапърът A$AP Rocky са родители на момченце, съобщи life.dir.bg. Първото дете на двойката се родило на 13 май в Лос Анджелис. Официално двамата не са съобщили нито датата, нито пола или името.
 
Изпълнителката на "Diamonds" и "Umbrella", която е и успешна бизнесдама в света на модата, бе заснета в края на януари с любимия си по улиците на Ню Йорк. Кадрите разкриха заобленото й коремче и новината, че двамата очакват първото си дете.
 
Риана, която е на 34 години и година по-младия от нея рапър, са приятели от години, а през май 2021 г. съобщиха публично за романтичната си връзка. Преди месец Роки беше арестуван заради инцидент със стрелба. 
 
Другата звезда, станала родител тези дни, е певецът Ед Шийрън. Той и съпругата му Чери Сийборн са на седмото небе след раждането на втората им дъщеря.
 
 
31-годишният певец от Съфолк обяви новината в Инстаграм, като публикува снимка на чифт бебешки чорапчета. "Искам да ви уведомя, че имаме още едно красиво момиченце. С майка й сме толкова влюбени в нея".
 
Първата им дъщеря Лира Антарктида Сийборн Шийрън се роди през август 2020 г. Двамата се ожениха тайно година по-рано.

Свързани новини

Добри новини за феновете на Ед Шийрън

10.07.2024

Нещо ново от Ед Шийрън

27.06.2024

Скутър Браун сложи край!

27.06.2024

Рекорд за Риана

04.06.2024

Всеки заслужава шанс да полети

21.05.2024


flash