Адел: не продавайте секс, а музика!

Носителката на шест "Грами" и две награди БРИТ Адел разкритикува колежките си заради това, че използват секса, за да помагат на музикалната си кариера.

Бременната британска изпълнителка удиви музикалната индустрия както с песните си, така и с факта, че доби световна известност, въпреки че не се вписва във формата, който до момента се е доказал като единствен печеливш, пише Inews.bg

В интервю за в. Sun Адел защитава правото на една жена да не бъде с перфектни форми и въпреки това да бъде успешна и разкритикува колежките си от поп бранша, че "се самоексплоатират сексуално", появявайки се разголени в клиповете си и в медиите.


"Всъщност те не изглеждат така, както ги виждате по списанията или в клиповете. Виждала съм ги отблизо. Да се експлоатираш сексуално не е похвално. Няма значение как изглеждаш – въпросът е да се чувстваш щастлив със себе си."

24-годишната певица е категорична, че никога не би използвала нищо друго, освен гласа си, за да постигне успех в музикалната си кариера, посочва NME. 

"Нямам нужда да правя това, за да продавам повече албуми. Просто излизам и пея. Не се притеснявам, че съм толкова по-едра от останалите ми колежки."

Последният албум на Адел, "21", е продаден в над 23 милиона копия по цял свят. Неотдавна тя записа и официалния саундтрак към 23-ия филм за Джеймс Бонд.


Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash