Адел: Аз сноб ... никога

Без никакно съмнение едно от големите международни открития за 2011 г. е британската певица Адел. Въпреки това 23-годишната звезда продължава да е семпла, вярна на себе си и далеч от средите на шоубизнеса.

Големият скок в кариерата на британската певица тази година, само за няколко месеца я направи международна звезда и достоен наследник Ейми Уайнхаус. Това обаче в никакъв случай не завъртя главата на младия талант и Адел повече от всякога набляга на корените си и британския акцент.

"Американците ме смятат за сноб, но наистина не съм. Смятат че имам много силен акцент. Но не им обръщам внимание. Във Великобритания съм си същата както и на друго място", твърди Адел. "Когато сме на обществено място майка ми ми казва Джейни. Защото ако в магазин се обърне към мен с Адел хората ще започнат да ме търсят и ще стане странно", разказва още младата жена. Тя твърди, че иска да остане далеч от шоубизнеса, защото това не я интересува". Семпъл артист с невероятен талант.... очевидно тя ще продължи нагоре по стълбицата, а това при всичких случаи е хубава новина за попмузиката.


Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash