Jennifer Lopez се завръща в "Уил и Грейс"

Jennifer Lopez явно е голяма почитателка на сериала "Уил и Грейс", съощава cinefish.bg. Тя отново ще участва в него, при това в двойна роля. Lopez ще играе себе си, както и героинята си – детектив Harlee Santos от сериала "Shades of Blue".
 
Популярната певица и актриса вече участва в два епизода от шестия сезон на сериала. В тях тя отново играеше себе си и изпълни свои песни на сватбата на Karen (Megan Mullally). Според сценария Lopez е израснала в Бронкс заедно с шаферката на Karen, Rosario (Shelley Morrison) и това обяснява звездното й присъствие.
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
През тази година култовият сериал "Уил и Грейс" отпразнува своя 20-годишен юбилей. Популярността му не намалява и той бе номиниран преди месец за две награди "Златен глобус", включително за най-добър мюзикъл или комедия. Jennifer Lopez пък явно затвърждава своето партньорство с NBC, който излъчват този сериал, както и полицейската драма "Shades of Blue". За същия канал тя ще участва и в постановка на мюзикъла "Bye Bye Birdie" по-късно тази година. 

Свързани новини

REDFOO идва във Варна през август

25.05.2018

Джери О‘Конъл за "Картър"

17.04.2018

Тръгва "Непозната планета" с Will Smith

24.03.2018

"Дълбоката държава" напролет по FOX

10.01.2018

Антонио Бандерас ще бъде Пабло Пикасо

19.09.2017

Коментари


flash