Jennifer Lopez се завръща в "Уил и Грейс"

Jennifer Lopez явно е голяма почитателка на сериала "Уил и Грейс", съощава cinefish.bg. Тя отново ще участва в него, при това в двойна роля. Lopez ще играе себе си, както и героинята си – детектив Harlee Santos от сериала "Shades of Blue".
 
Популярната певица и актриса вече участва в два епизода от шестия сезон на сериала. В тях тя отново играеше себе си и изпълни свои песни на сватбата на Karen (Megan Mullally). Според сценария Lopez е израснала в Бронкс заедно с шаферката на Karen, Rosario (Shelley Morrison) и това обяснява звездното й присъствие.
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
През тази година култовият сериал "Уил и Грейс" отпразнува своя 20-годишен юбилей. Популярността му не намалява и той бе номиниран преди месец за две награди "Златен глобус", включително за най-добър мюзикъл или комедия. Jennifer Lopez пък явно затвърждава своето партньорство с NBC, който излъчват този сериал, както и полицейската драма "Shades of Blue". За същия канал тя ще участва и в постановка на мюзикъла "Bye Bye Birdie" по-късно тази година. 

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash