Шпионската драма "Дълбоката държава" тръгва напролет по FOX

Напрегнатата драма "Дълбоката държава", с участието на възхвалявания от критиците Марк Стронг и придобилия популярност от "Игра на тронове" Джо Демпси, е с премиера по FOX на 10 април в 22 часа. Първите два епизода ще се излъчат едновременно по каналите FOX и FOX Crime. Поредицата държи под напрежение, като потапя зрителите в безмилостния свят на шпионажа, където все по-рядко срещаната сред шпионите съвест може да стане причина за смъртта им и за тази на близките им. 
 
Терминът дълбоката държава, дал заглавие на новата продукция на FOX, често се тълкува и като "държава в държавата" и се отнася до военни, разузнавателни, дипломатически или други конспирации, които съществуват паралелно с административния елит на "откритата държава". Централна фигура в интригата на "Дълбоката държава" е Макс Ийстън (Марк Стронг). 
 
Той е бивш шпионин, чието минало го навестява отново, когато е изтръгнат от новия си живот в Пиренеите и е призован от Джордж Уайт (Алистър Петри), началник на таен екип на МИ-6/ЦРУ, наречен "Подразделението". Уайт убеждава Макс да се завърне на служба, за да отмъсти за смъртта на отчуждения си син Хари (Джо Демпси). Залогът скоро се увеличава, когато Макс се озовава в центъра на тайна война на разузнаването, част от мащабен заговор за извличане на печалба от всяването на хаос в Близкия Изток. Макс влиза в опасна игра, докато влиятелни корпорации демонстрират готовността си да стигнат до крайности, за да защитят репутацията си и да прикрият тайните си. 
 
На кого може да се довери Макс при тази силна корупционна вълна? Кой казва истината? И какво трябва да се направи, за да бъде разкрита тя? За да разбере, Макс ще трябва да се хвърли обратно в опасния и брутален живот, който отчаяно се е опитвал да остави в миналото. 
 
Матю Паркхил е един от създателите, режисьор и сценарист на "Дълбоката държава". Сериалът е реалистичен и силно въздействащ трилър, който разкрива едновременно личната история на семеен мъж, борещ се да избяга от миналото си, и изпълнените с насилие, мрачни ексцесии на правителството и глобалната корпоративна власт.
 
В "Дълбоката държава" участва звезден актьорски състав, който включва носителя на награда "Оливие" и номиниран за награда БАФТА/Тони актьор Марк Стронг, Джо Демпси, Карима Макадамс, Алистър Петри, Анастейша Грифит, Лин Рене, Амелия Булмор, Кингсли Бен-Адир, Пип Торенс и Фарес Фарес. 

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash