Сериал от вселената на "Лоши момчета", този път с лоши момичета

Jerry Bruckheimer не се е отказал от "Лоши момчета 3", но преди това ще прави сериал в традициите на екшън хита, пише cinefish.bg. В него ще участва Gabrielle Union, която ще се завърне към ролята си на агент Sydney Burnett в "Лоши момчета 2".
 
В новия сериал Burnett, която е сестра на Marcus Burnett (Martin Lawrence) в поредицата, започва нова работа като детектив в полицията на Лос Анджелис. 
 
Нейна партньорка е Nancy McKenna, която има семейство и деца и съответно завижда зверски на свободната от всякакви ангажименти Syd. Двете дами имат съвсем различен начин на живот и подход към всяка ситуация, но са истински екшън фурии и се развихрят на пълни обороти, докато громят престъпността.
 
Сценаристи и продуценти на все още неозаглавения сериал са създателите на "Черният списък" – Brandon Margolis и Brandon Sonnier. Jerry Bruckheimer ще бъде изпълнителен продуцент. 
 
"Лоши момчета" се превърна в един от хитовете на 1995 и бетонира славата на Martin Lawrence и Will Smith. Продължението от 2003 бе още по-успешно и още оттогава всички очакваха с нетърпение появата на трета част.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash