Бенедикт Къмбърбач в ролята на супергерой е на точното си място

Новото кино приключение на "Марвел" е "Доктор Стрейндж" - историята на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж, чийто живот се променя, след като след ужасяваща автомобилна катастрофа той е оскатен и не може да използва своето богатство - ръцете си.

Стрейндж търси изцеление по всякакъв начин и след като нищо познато не може да му помогне, се втурва в дълбините на мистерията, като за целта отива в Непал. 

Докторът открива нови светове, в които много малко неща имат логика и причина. Вечната борба между доброто и злото, която никога не свършва.

Филмът от днес е по кината, но благодарение на предварителните прожекции много хора вече знаят, че приключението си заслужава.

Стрейндж, благодарение на невероятния талант на актьора Бенедикт Къмбърбач, надскача рамките на обикновения комиксов герой. В рамките на двата часа в кинозалата той успява да те отведе в непознатите светове и галактики, които чрез съвременните технологии са направени зашеметяващо.

Заради своя инат и непокорство, талантливият хирург с осакатени ръце, придобива мощни магически сили. Той превърта времето и минава през портали в различни пространства и светове.

Въпросът пред Стрейндж е дали ще избере да изостави Света в ръцете на Злото и да се върне към звездната си кариера на хирург или с уменията си ще се опита да ни спаси от Мрака.

От "Марвел" не оставиха феновете да се питат дали лентата ще има продължение. По време на финалните надписи има допълнителна сцена, в която неврохирургът-магьосник пие бира с друг герой от комикс - Тор, в чиято роля се превъплъщава Крис Хемсуърт. Така че, приключението продължава!


Свързани новини

Селин Дион ще сподели повече за болестта

06.02.2024

Филмът на Бионсе вече по кината

04.12.2023

Българска актриса с признание в Италия

17.11.2023

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер"

31.08.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата

05.06.2023


flash