Търси в сайта...

Lady Gaga ще се превъплъти в Donatella Versace

Lady Gaga ще влезе в ролята на Donatella Versace в сериала „Американски криминални истории”, издава bgnes.com. 30-годишната певица, която рязко смени скандалния си имидж, бе избрана да се превъплъти в известната моделиерка в телевизионната поредица "Versace/Cunanan: Американска криминална история". 
 
Сюжетът ще разказва реалната история зад покушението на Gianni Versace от серийния убиец Andrew Cunanan през юли 1997 и за това как след смъртта на брат си Donatella поема управлението на модната империя и до днес тя е неин вицепрезидент. Изборът на Gaga също не е случаен – тя е една от любимките на Donatella и многократно е била предпочитана за лице в модните кампании на Versace. Въпреки това от дизайнерската марка отрекоха да са дали разрешение за предстоящия проект и обявиха, че нямат никакво участие в създаването му. 
 
С или без разрешение обаче, 10-серийната продукция няма да е единствената, която ще излезе през следващата година и ще разказва историята на Gianni Versace. Наскоро бе обявено, че Antonio Banderas е приел да влезе в ролята на покойния дизайнер в предстоящия филм на датския режисьор Bille August.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash