Бионсе заблестя на премиерата на концертния си филм

''Renaissance: A Film by Beyonce'' излезе по кината в петък. През първия си уикенд се предполага, че би могъл да спечели между 30 и 40 млн. долара в световен мащаб. Освен в САЩ, ще се прожектира в 94 международни територии, включително Мексико, Великобритания, Южна Африка, Кения, Австралия и Германия.

Лентата описва световно турне ''Renaissance'' на 32-кратната носителка на Грами. Продуциран, написан и режисиран от самата нея, той преплита кадри от шоутата, които се проведоха по целия свят, със сцени зад кулисите и лични моменти между Бионсе и семейството ѝ.  Смята се, че около 2,7 млн. души общо са посетили турнето ''Renaissance''.

 

 

Бионсе заблестя на премиерата на филма в Лондон, облечена в елегантна черна рокля-блейзър с драматичен дълъг шлейф на Thom Browne.

 

 

А за афтърпартито избра ослепителна мини рокля на Balmain с бродирани перли, кристали и сребърни пайети. Към торса й беше прикрепен ефектен детайл с форма на слънце, с огромен тъмносин скъпоценен камък в центъра, заобиколен от богато украсен дизайн от кристали. Звездата съчета бляскавата си визия с черни оперни ръкавици, обу платформи на ток и сложи масивни кристални обици.

На събитието присъстваха редица звезди, в това число и най-слушаната изпълнителка - Тейлър Суифт. Тя се беше съобразила с ренесансовия дрескод на Бионсе, появявайки се в спираща дъха сребриста визия в блестяща рокля на Balmain с пайети, бижута на Anita Ko и обувки на токчета на Giuseppe Zanotti. Тя комбинира външния си вид с характерните си червени устни и меки, руси вълни в косите, оформени със страничен път.

Двете мегапопзвезди се събраха отново близо два месеца след като Бионсе подкрепи Тейлър Суифт на премиерата на нейния концертен фил ''Eras Tour'' в Лос Анджелис. В публикация в Инстаграм след премиерата на "Eras" Суифт призна колко много означава за нея появата на Бионсе. "Толкова се радвам, че никога няма да разбера какъв щеше да бъде животът ми без влиянието на Бионсе. Начинът, по който тя научи мен и всеки артист тук да нарушаваме правилата и да се противопоставяме на нормите на индустрията. Нейната щедрост на духа. Нейната устойчивост и гъвкавост. Тя беше пътеводна светлина през цялата ми кариера и фактът, че се появи тази вечер, беше като истинска приказка.“

 

 

На събитието в Лос Анджелис Бионсе беше подкрепена също така от нейните бивши колежки от групата Destiny's Child – Мишел Уилямс, Кели Роуланд, ЛаТавия Роберсън и Летоя Лукет.


Свързани новини

Бионсе обяви името на новия си албум

15.03.2024

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Селин Дион ще сподели повече за болестта

06.02.2024

Раздадоха наградите "Грами"

05.02.2024


flash