Johnny Depp иска Rolling Stones да пеят на сватбата му

Johnny Depp вече е избрал кой ще пее на сватбата му с актрисата Amber Heard. Актьорът се е спрял на добрия си приятел Keith Richards и иска Rolling Stones да изпълняват песните си по време на церемонията.
 
Depp се запозна с бъдещата си съпруга през 2011 на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде", но искрата припламва едва след края на брака му с Vanessa Paradis през 2012. Връзката на 50 годишния актьор с 27-годишната Amber не е гладка и безпроблемна - в началото бисексуалната актриса го зарязва, решавайки, че иска да е сама. Той обаче й праща собственоръчно написани поеми и букети от рози в продължение на месец, докато я убеди да се върне при него.
 
Въпреки че двамата са сгодени отдавна, те все още не са избрали окончателно дата за сватбата си, но Johnny е категоричен по отношение на музиката и изпълнителите на сцената.
 
"Плановете за сватбата са на първоначален етап, но единственото, което Depp знае със сигурност е, че иска Keith и момчетата да пеят на големия ден, а защо не и той да се присъедини към тях за една или две песни. След церемонията гостите ще се насладят на барбекю и "лимбо" танци", пише бгнес.
 
Наскоро стана ясно, че влюбените планират сватба в тесен кръг на Бахамите, където актьорът има частен остров. В чест на бъдещата си съпруга той е кръстил на нейно име един от плажовете му.

Свързани новини

"Дисни" иска Джони Деп обратно

28.06.2022

Край на сагата: Джони Деп спечели

02.06.2022

"Дивакът" Джони Деп направи фурор

30.05.2022

Johnny Depp: Холивуд ме бойкотира

17.08.2021

6 от тайните на Джони Деп

08.09.2016


flash