"Дисни" дава на Джони Деп 300 милиона, за да се върне в "Пиратите"

Джони Деп вероятно ще се завърне в "Карибски пирати", след като "Дисни" му предложи 301 милиона долара, пише life.dir.bg.
 
Деп бе "изключен" от Пиратите през 2018, след като участва в пет филма, което изстреля творбата в боксофиса и и я направи една от най-печелившите за всички времена. Наскоро съдебно жури установи, че Амбър Хърд е клеветила Деп в статия за домашно насилие, публикувана от "Вашингтон пост" през 2018 . Твърди се, че Деп е бил освободен от ангажимента си по "Карибски пирати" отчасти заради твърденията в статията.
 
Краят на сагата: Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд
 
Австралийският вестник "Поптопик" твърди, че "Дисни" са "много заинтересовани да поправят отношенията си с Джони Деп. Те се свързаха с актьора преди процеса за клевета срещу Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два филма за "Пиратите". Това, което мога да ви кажа, е, че студиото вече е изготвило проект за филм за Джак Спароу - така че те много се надяват, че Джони ще им прости и ще се върне в ролята на своя емблематичен герой."
 
Компанията подготвя сделка за 301 милиона долара, която ще включва значително дарение за благотворителна организация по избор на Деп. Съобщава се, че сделката е Джони Деп да се завърне като Джак Спароу в "Карибски пирати 6" и сериал на "Дисни Плюс" за ранния живот на капитана на Черната перла.

Свързани новини

Джони Деп е крал Луи XV

13.07.2023

Джони Деп се просълзи в Кан

17.05.2023

Още месец до концерта на Джони Деп

12.05.2023

Кои са най-търсените звезди през 2022

29.12.2022

Чакаме "Карибски пирати 6"

24.11.2022


flash