6 от тайните на Джони Деп

 

1-       Въпреки, че се вля неподражаемо в ролята на Уили Уонка, ексцентричния собственик на шоколадова фабрика и показваше едни от най-сладострастните си погледи в „Шоколад“ с Жулиет Бинош, Джони Деп недолюбва сладкото какао. В детството си атьорът е имал алергия към шоколада и макар, че тя отминава с годините, сладкият Джони и до ден днешен избягва захарта.

2-       Позив за бягство Деп получава и когато види клоун. Малко известен факт е, че Джони страда от коулрофобия (страх от клоуни). За това ролята на Лудия Шапкар от „Алиса в страната на чудесата“ се оказва истинско предизвикателство за него.

3-       Джони Деп е реално без образование. Като тийнейджър напуска училище, за да стане музикант със световна слава, както си го представя. След две седмици става ясно, че тази работа със славата няма да му се получи и Д.Д. се завръща на чина…Но тогава любимият му преподавател го съветва да следва мечтите си, което Джони в крайна сметка прави. Започва да свири в различни групи, опитва да композира, докато не среща Никалъс Кейдж…Останалото е история по холивудски.

4-      Джони колекционира бръмбари и оръжия… И фалшиви мустаци.

5-      Че е прекрасен е очевидно! Деп си пада по жените и влиза в годеж цели четири пъти: с Шерилин Фен, с Дженифър Грей, с Кейт Мос, с Уинона Райдър, но не и с Ванеса Паради, майката на децата му….А за Амбър Хърд въобще няма да говорим.

6-      „Моето тяло е моят дневник„- това обича да казва Деп. И думите не се отнасят само за множеството татуировки по божественото му тяло. В тийнейджърските си години Джони често изпада в депресия, заради скандали с родителите си…И в тези тежки моменти взима ножа и започва да оставя рани по тялото си…Сега повечето белези са скрити от татуировките, но актьорът твърди, че не е забравил за тях.

Източник: Хулиганката


Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash