Шоуто на блондинките

Ще се върнете ли в кварталните магазинчета без супермаркети през уикенда?

03.09.2013 17:50

Наскоро беше направено такова съвсем сериозно предложение и дни наред тресе общественото мнение. Време е и нашите Блондинки да полюбопитстват по темата, разбира се, давайки ви думата. Ще се върнете ли в кварталните... прочети още »

Има ли смисъл да се крият годините и на кого му пука за това?

02.09.2013 18:57

Както и да живеем, каквото и да правим, каквито и магически трикове и постижения на науката и медицината да употребяваме, старостта няма да ни подмине. А трябва ли да се превръща в такава драма? Има ли смисъл да се крият... прочети още »

Как може да очакваш да спечелиш от лотария, когато не си пуснал фиш?

30.08.2013 16:18

Не бяха покани от нигерийски принцове да си поделим тяхното имане, не бяха саудитци, обещаващи ни кладенците си, не беше английската държавна лотария, в която ние и точно ние сме мултимилионните победители - кой ли не се... прочети още »

Изглеждаме ли по-важни като си купуваме техника, която дори не можем да използваме?

29.08.2013 17:15

Колкото и да се държим за духовното, живеем в материални времена и това често е обвързано с придобивки. А те също толкова често имат пряко отношение към имиджа ни - сред колегите, сред приятелите. Това може да ни накара да... прочети още »

Кое е по-добре - да обичаш или да бъдеш обичан?

28.08.2013 16:48

Вечният въпрос, който не дава мира на философите и романтичните поети - дали е по-добре да обичаме на 100%, макар да не срещаме взаимност в същата степен (или изобщо), или да се оставим да бъдем обожавани, макар нашето сърце... прочети още »

Трябва ли да вдигнеш телефона ако е по работа, а ти си в отпуск?

27.08.2013 15:26

Стига ни, че чакаме цяла година двете седмици, в които ни няма от офиса, но какво правим, ако работният делник се опита да се намъкне дори в това неприкосновено време? Трябва ли да вдигнеш телефона ако е по работа, или... прочети още »

Наистина ли само човек, който е изневерявал, може да прости изневяра?

23.08.2013 14:45

Изневярата - една от най-плашещите думи във всяка връзка - ни е съпътствала откак свят светува. Което ни най-малко не прави нещата по-лесни, когато ни се случи лично, а не на някоя лакирана героиня в сериал. Как се прощава... прочети още »

Kоя е най-силната спойка между колеги?

22.08.2013 15:35

Прекарваме в офиса с колегите повече време, отколкото където и да е и с когото и да е в живота си. Това е само една от многото причини, поради които е по-добре да ни е приятно да ходим там и да общуваме с хората на работното... прочети още »

Как се лекува най-бързо разбито сърце?

21.08.2013 23:48

Обратната страна на монетата, наречена "любов", не е никога нещо приятно. Но, освен ако не се заселите в алтернативна вселена, излязла от приказките, където хепиендът е задължителен, ще ви се случи поне веднъж -... прочети още »



flash