Шоуто на блондинките

Означава ли голямата кола, че не трябва да спазваш правилата за движение?

20.08.2013 17:12

Всички сме ги виждали - качени в непропорционално огромни за повечето улици в България коли, някои хора забравят, че законът и правилникът е за всеки и стават безсмъртни и недосегаеми. Задължителна ли е връзката между двете,... прочети още »

Може ли да си едновременно мъжкар и романтик?

19.08.2013 15:22

Почти всяка жена твърди, че романтиката е едно от най-важните неща в една връзка. Чете тъпкани с подобни примери книги, плаче на възпяващи това песни, топи се пред екрана, гледайки пресътворена мечтата си. Когато се продължи... прочети още »

Кои са най-силните стимули за отслабване?

16.08.2013 19:44

Макар и август да преполови, от лятото има още доста. Толкова са и шансовете да се представим в по-леки дрехи и ако фигурата ни го позволява - и по-ефектни. А ако не го? Късно ли е да се захванем с нещо по въпроса? И коя ще... прочети още »

На почивка с цялата фамилия - на кого му е добре и на кого - зле?

15.08.2013 17:32

Хубаво е, когато можеш еднолично да планираш времето си - включително почивката. С появата на семейството обаче нещата се усложняват, защото се налага да включим и децата. А понякога и родителите. Това рецепта за малък личен... прочети още »

Що за мода е да се венчаваш втори и трети път за партньора си?

14.08.2013 17:01

"Не, няма повтаряме церемонията и да се женим отново. И веднъж е напълно достатъчно", беше отговорил навремето Jon Bon Jovi на въпроса дали смята да "освежи" брачните си клетви. Поради разни причини обаче... прочети още »

Плюсове и минуси в това да си приятел с шефа

13.08.2013 16:27

Не само в несигурни времена като сегашното, но като цяло приятелството с шефа винаги е давало едно топло и уютно усещане за сигурност, досущ пухкаво одеяло. Проблемът е, че това одеяло лесно може да стане задушаващо и... прочети още »

Жените се справят по-добре с техниката, защото я ползват по-често?

12.08.2013 17:13

Вечната битка във всяка къща - за дистанционното - може би има и друг ъгъл, от който може да бъде погледната. Води ли по-честата употреба на техниката до по-съвършеното й използване? Истина ли е, че жените се справят... прочети още »

Kак успяваме да харчим повече, отколкото изкарваме?

09.08.2013 16:25

Вече не живеем в "онова" време и по магазините има всичко, което човeк може да поиска - и доста неща, за които никога не сме се замисляли, че може да са ни нужни. Но ги купуваме. Купуваме много, шопингът вече е... прочети още »

Защо жените се пекат по монокини на плажа?

08.08.2013 14:57

Ако с половинката ви сте нудисти, темата в петък слабо ще ви развълнува. Тъй като обаче шансът е много по-огромен да не сте в това число, наострете уши - Надя и Калина ще си говорят за голи гърди. И каква е мотивацията на... прочети още »



flash