Търси в сайта...

Шоуто на блондинките

Признавате ли, че спите по-добре в отделно от партньора си легло?

17.09.2013 11:25

Утре Калина и Надя от "Шоуто на блондинките" по Радио Fresh! ще търсят вашето лично мнение по въпроса: Признавате ли, че спите по-добре в отделно от партньора си легло или за любовта граници няма? ”Сън не... прочети още »

Прословутото мъжко приятелство или какво мъж на мъж-приятел никога не прави?

16.09.2013 11:10

Вторник сутрин, докато се будите и се готвите за деня, Калина и Надя ще ви питат за прословутото „мъжко приятелство" или "Какво мъж на мъж-приятел никога не прави? (Сред мъжките закони на първо място... прочети още »

Кое му е сложното на статуса във ФБ „сложно е" – или си някого, или не си!

13.09.2013 09:55

Понеделник сутрин Калина и Надя ще преровят фейсбук, за да сравняват статусите и положението на всичките им фенове. Ще ви питат и: Кое му е сложното на статуса във ФБ „сложно е" – или си някого, или не... прочети още »

Редно ли е да парадираме със сексуалната си ориентация?

12.09.2013 10:05

На 21 септември е поредния гей-парад. Затова Калина и Надя решиха да ви питат: Редно ли е да парадираме със сексуалната си ориентация? Cподелете своя опит и мнение по въпроса на ефирния номер или във фейсбук... прочети още »

На кого самотата му идва по-добре – мъжа или жената?

11.09.2013 10:08

Четвъртък е денят, в който Калина и Надя ще мерят мненията ви по въпроса: На кого самотата му идва по-добре –  на мъжа или жената? Cподелете своя опит и мнение по въпроса на ефирния номер или във фейсбук... прочети още »

Обслужването и къде се минава границата?

10.09.2013 10:15

Прекалено любезното обслужване може да те подлуди или се чувствате обгрижван клиент? Не ви ли идва до гуша да ви питат през 5 минути, харесва ли ви храната, всичко наред ли е или да ви обясняват, че този модел го имат и в... прочети още »

С какво е сладка „забранената любов” и ако стане позволена не изчезва ли тя?

09.09.2013 10:53

Вторник е денят, в който Калина и Надя ще любопитстват по въпроса: С какво е сладка „забранената любов” и ако стане позволена не изчезва ли тя?   Cподелете своя опит и мнение по въпроса на... прочети още »

Има ли положителни страни на това да не можеш шофираш чужда кола?

05.09.2013 18:17

Една от най-класическите ситуации - жената и колата. И как е тежко за мъжете да позволят това взаимодействие. А има ли смисъл да е толкова трудно, всъщност? Има ли положителни страни на това да не можеш шофираш чужда кола?... прочети още »

Редно ли е да мрънкаме, че нямаме пари, а да почиваме толкова много?

04.09.2013 16:10

Всички дружно се обявяваме за социални придобовки и браним с всички сили правото си да почиваме заветните 20 дена годишно. Но според излязла наскоро статистика, в най-бедните държави има най-много почивни дни. Е, как да... прочети още »



flash