Шоуто на блондинките

Комплимент ли е да кажеш на някого, че е отслабнал?

14.10.2013 20:18

Комплимент ли е да кажеш на някого, че е отслабнал, или му признаваш, че преди е изглеждал много зле, чудят се нашите Блондинки във вторник. В рамките на шоуто им ще разисквате трънливия път на комплиментите и как да... прочети още »

Да препоръчаш ли приятел за работа, или е по-добре да си траеш?

11.10.2013 16:29

Да препоръчаш ли приятел за работа, или никога не знаеш какво ще стане и е по-добре да си траеш, питат Блондинките ни по понеделнишки делово. Навити ли сте да помогнете на другарче в нужда, или предпочитате да нямате нищо с... прочети още »

Постоянното носене на тъмни очила - имиджово или глупаво?

10.10.2013 16:17

Всичко е стил, всичко е имидж, стига да не станеш за смях в опитите си да си прекалено cool. С това ще се занимаят Блондинките ни в петък сутрин, постaвяйки ребром въпроса: Като стоиш нон-стоп с очила на носа, голям... прочети още »

Несигурен заем или да си гарантирана мизерия?

09.10.2013 17:02

В четвъртък нашите винаги актуални и социално ангажирани Блондинки ще се заминаят с особено съществения в тези времена въпрос за финансовата стабилност и начините за нейното подсигуряване. По-добре ли е да вземеш несигурен... прочети още »

Вярно ли е, че шофьор без катастрофа няма?

08.10.2013 17:49

Вярно ли е, че шофьор без катастрофа няма, или е възможно да си перфектен на пътя, питат се нашите Блондинки в сряда, разчепквайки тема, отдавна доказала се като щекотлива и проблемна.    Cподелете своя опит и... прочети още »

По-добре ли е предварително да уговорим подаръците?

07.10.2013 14:39

Логично е, поканени по повод у приятел(и), да занесем подарък. Но нещата не са винаги очевидни и едностранни, смятат нашите Блондинки и искат експертно мнение на въпроса си за вторник: по-добре ли е предварителната уговорка... прочети още »

Затворихте ли бурканите със зимнина?

04.10.2013 16:01

Затворихте ли бурканите със зимнина, или най-после разбрахте, че отдавана всичко го има в магазина, поставят ребром актуален есенен въпрос Блондинките ни в понеделник.    Cподелете своя опит и мнение на... прочети още »

Преувеличено ли е значението на секса в днешно време?

03.10.2013 12:19

Приказките за вечна любов са винаги актуални, но тъй като отдавна не сме в детска възраст, плътското стои на дневен ред точно толкова, колкото и духовното. Или даже повече? Преувеличено ли е значението на секса в днешно... прочети още »

Кое може да те накара да спортуваш?

02.10.2013 16:36

Всички говорим - и копнеем - за хубава фигура, но колкото и да гладуваме, ако не постегнем малко мускули, рискуваме отслабналото да увисне по доста непривлекателен начин. Кое може да те накара да спортуваш, при положение, че... прочети още »



flash