Шоуто на блондинките

Как се "почива" между две връзки?

19.07.2013 21:45

Веднъж приели пренеприятния факт, че любовта е приключила, сме изправени пред друг, не по-малък проблем: кога е настъпило времето да продължим напред, особено ако не искаме да продължаваме сами? Кого заблуждаваме, че си... прочети още »

Има ли смисъл да си "гърмиш” отпуската, ако няма какво да правиш?

18.07.2013 13:18

Лятото е сезонът на отпуските, които сме чакали цяла година. Планове, планове, човек се чуди кое и къде да предпочете, за да може да изпълни завете на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече". Какво правим обаче,... прочети още »

Сам/а на организирана екскурзия е приключение или отчаян акт?

17.07.2013 18:05

Кое е най-хубавото нещо на организираната екскурзия? Спокойствието, разбира се. Да, има го моментът с предсказуемостта - знаем каква ще е програмата, знаем между какво можем да избираме, но винаги имаме уюта на убеждението,... прочети още »

Kой днес е по-добрата домакиня – мъжът или жената?

16.07.2013 17:12

Живеем във времена, в които се налага и двамата партньори да работят. Дори отглеждането на детето не е изцяло "женска" работа, след като вече има закони за отпуск по бащинство. Останаха ли реално някакви... прочети още »

Наистина ли липсата на пари ни прави по-дебели, или защо се пълнее, а уж е криза?

15.07.2013 16:09

Както и да се опитваме да игнорираме темата за прословутата криза, тя е факт. Осезаем особено и сега, когато планираме бюджета за отпуската, а може би и за смяна на гардероба, ако се налага. При това новият размер рядко е в... прочети още »

Кое е по-опасно – да се качиш на стоп или да качваш на стоп?

12.07.2013 17:59

Лятото е свързано с емоции от всякакъв характер, предизвикани от определени решения, които взимаме. Понякога си струва да направим нещо рисковано, понякога рискът по-скоро ни вреди, а често е въпрос предимно на калкулацията... прочети още »

Кога излиза по-скъпа почивката – с компания или с гадже?

11.07.2013 14:19

Говорим си в последните седмици все за почивки, морета, планини и подобни безгрижни планове за по-продуктивно прекарване на времето. Ако си сам/а, въпросът не стои - събираш Х на брой приятели, с които се разбирате най-добре... прочети още »

Каква е идеалната любовница според мъжете?

10.07.2013 16:10

Съперницата - този вечен призрак, който смущава, дори кпогато не е надвиснал над нас, е и обект на вечни въпроси. С какво тя е повече от мен? Каква би трябвало да съм аз, за да не се случи тя изобщо? Каква е идеалната... прочети още »

Какво искат мъжете на първа среща?

09.07.2013 14:17

Все си говорим за любов, но тя отнякъде трябва да започне. Обикновено това става по стандартния начин - двама човека някак се срещат и магията става. Или не. Част от решението на казуса се съдържа в очакванията. Какво... прочети още »



flash