Шоуто на блондинките

Как се познава изневярата?

20.11.2013 16:50

Как се познава изневярата - само като ги хванеш на местопрестъплението; да, бе на ревността очите са големи; или няма начин да познаеш, няма да се поколебаят да навлязат смело в противоречивата тема Блондинките ни в... прочети още »

Късно ли е или е точно време за коледни и новогодишни организации?

19.11.2013 16:15

Късно ли е или е точно време за коледни и новогодишни организации, замислено любопитстват Блондинките ни в сряда, втренчени в календара.  Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук... прочети още »

Влияе ли женският успех на мъжкото его и как?

18.11.2013 13:02

Влияе ли женският успех на мъжкото его и как, решително конфронтират двойните стандарти и стереотипи Блондинките във вторник.  Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук страницата на... прочети още »

Кои са най-известните хора, които познавате лично?

16.11.2013 00:15

Кои са най-известните хора, които познавате лично - и какво от това? Защо е толкова важно, та се фукаш, ако ти се случи да получиш автограф или да се снимаш със звезда, атакуват нашите Блондинки фалшивите ценности в... прочети още »

Млади ли са младите българи, или живеем като пенсионери?

14.11.2013 17:54

Млади ли са младите българи, или живеем като пенсионери? Какво му трябва на младия човек, за да е млад, освен младостта, искат да знаят нашите Блондинки в петък.  Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или... прочети още »

Големите гърди отварят ли големи врати?

13.11.2013 18:17

Големите гърди отварят ли големи врати? Какво толкова, като оплакнеш очи, нали не са за всеки, питат нашите Блондинки в четвъртък.  Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук страницата на... прочети още »

Трябва ли видът ти да говори за качествата ти в професията

12.11.2013 18:35

"Обущарят ходи бос", но защо се доверяваме на фризьорка с изгорена коса, на манекюристка с изядени нокти и на дизайнер с вид на клошар? Или трябва ли видът ти да говори за качествата ти в професията, основателно... прочети още »

Комплексарско ли е да караш с огромния си автомобил по средата на лентите

11.11.2013 17:11

Комплексарско ли е да караш с огромния си автомобил по средата на лентите, или колата е обратно пропорционална на интелекта, без страх застават с въпросителна пред притежателите на мощни возила смелите ни Блондинки, и... прочети още »

Превърна ли се в чалга българският хип хоп?

08.11.2013 15:30

Превърна ли се в чалга българският хип хоп, ще се отдадат на междустилови музикални размисли нашите Блондинки в началото на работната седмица. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук страницата... прочети още »



flash