Търси в сайта...

Шоуто на блондинките

Жените са готови на всичко, за да са красиви и млади. А мъжете?

07.11.2013 17:24

Казват, че жените са готови на какво ли не, за да бъдат красиви и млади. Но какво се случва с мъж на кола маска, мъж с боя на косата, с маникюр или ботокс, смело затриват изкуствените линии на ограниченията по полов признак... прочети още »

Дразните ли се, когато известните пробутват децата си?

06.11.2013 15:28

Дразните ли се, когато известните пробутват децата си, задълбават в поредна болна тема смелите ни Блондинки в четвъртък. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук страницата на Блондинките.... прочети още »

Вярвате ли, че всеки изневерява на партньора си?

05.11.2013 17:32

Вярвате ли, че всеки изневерява на партньора си и ако не, то е защото или ги мързи, или не стават, честно ще попитат Блондинките в сряда и ще искат също толкова честен отговор. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер... прочети още »

Наистина ли любовта изисква жертви?

04.11.2013 16:08

Наистина ли любовта изисква жертви? Или когато е правилният човек, всичко се случва лесно, решително навлизат в сложните любовни теми Блондинките ни във вторник. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или... прочети още »

Високата цена гарантира ли качество, или я плащаме само от снобария?

01.11.2013 12:19

Високата цена на стоките гарантира ли качество, или я плащаме само от снобария? И стана ли така, че избпорът да е пазарувам често и евтино, или често и скъпо, хващат бика за рогата Блондинките ни в началото на работната... прочети още »

Професионалните шофьори ли са най-лошите на пътя?

31.10.2013 17:00

На практика професионалните шофьори са най-лошите шофьори на пътя. Защо, непоколебимо нищят логическия парадокс Блондинките ни в последния работен ден. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук... прочети още »

На красива жена и на възпитан мъж никой не вярва

30.10.2013 17:39

Стана ли така, че на красива жена и на възпитан мъж никой вече не вярва - тя е лека, а той - гей, смело предизвикват дебат по популярни обществени клишета Блондинките ни в четвъртък. Cподелете своя опит и мнение на ефирния... прочети още »

Говори ли се за секс с родителите?

29.10.2013 16:54

Говори ли се за секс с родителите? Кога и до кога, нагазват безстрашно в щекотливата тема за границите между поколенията нашите Блондинки в сряда. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук... прочети още »

Съчувствате ли на звездите, или се забавлявате, когато се излагат?

28.10.2013 17:31

Кефите ли се когато звездите се излагат, или истински ги обичате и им съчувставате? Кой се заблуждава, че феновете всъщност им подражават, но и завиждат, питат нашите Блондинки във вторник. Cподелете своя опит и мнение на... прочети още »



flash