Шоуто на блондинките

Какво не позволявате на децата си да гледат по телевизията?

22.01.2014 16:51

Какво не позволявате на децата си да гледат по телевизията, питат Блондинките в четвъртък, с пълното съзнание колко сложен и конфликтен е теренът, по който стъпва въпроса им. Cподелете своя опит и мнение на ефирния... прочети още »

Кое е по-лошо, да се провалиш или никога да не опиташ?

21.01.2014 14:39

Кое е по-лошо, да се провалиш или никога да не опиташ, решително поставят един от вечните въпроси Блондинките в сряда. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук страницата на Блондинките. Слушайте... прочети още »

Услуга и удобство, или голяма досада са SMS-те и e-mail-те?

20.01.2014 13:20

Услуга и удобство, или все пак голяма досада са SMS-те и e-mail-те, не се поколебават да надникнат в необятния свят на електронната комуникация Блондинките във вторник. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер... прочети още »

Ако вие бяхте създателя, какви щяхте да създадете мъжът и жената

17.01.2014 17:36

Ако вие бяхте създателя, какви щяхте да създадете мъжът и жената, започват Блондинките седмицата хардкор, като още от понеделник заорават в библейските тайнства на Съзиданието. Cподелете своя опит и мнение на ефирния... прочети още »

Как се печели свекърва или тъща?

14.01.2014 17:55

Как се печели свекърва или тъща, навлизат в дълбоките и проблемни води на отношения любознателните ни Блондинки в сряда. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук страницата на Блондинките.... прочети още »

Интересната работа на партньора ви повод ли е за ревност?

13.01.2014 19:03

Интересната работа на партньора ви повод ли е за ревност, или чакате да му мине ентусиазмът, продължават неумолимо с рабтната тема Блондинките във вторник. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или... прочети още »

Ако можехте, щяхте ли да работите от вкъщи?

10.01.2014 17:42

Ако можехте, щяхте ли да работите от вкъщи? Защо, връщат ни в работната реалност Блондинките в първия работен ден, докато се аклиматизираме след уикенда. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или... прочети още »

Образоващи или развращаващи са форумите за секс?

09.01.2014 18:35

Образоващи или развращаващи ли са форумите за секс, питат Блондинките в последния работен ден, ефективно въвеждайки ни в уикенда от сутринта. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук... прочети още »

Има ли значение професията на човека, за да се влюбите?

08.01.2014 19:27

Има ли значение професията на човека, за да се влюбите? Една приятелка ходи само с музиканти, а пък един по-долу от модел не пада, коментират Блондинките в четвъртък, търсейки корените на човешките вкусове и... прочети още »



flash