Търси в сайта...

Шоуто на блондинките

Защо жените крият, че гледат порно?

09.12.2013 16:30

Защо жените крият, че гледат порно, искат да знаят Блондинките във вторник, когато ще се постарят да стигнат до дъното на двойните стандарти и фалшивото полово разделение. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или... прочети още »

Кога се купуват подаръците за Коледа – в последния момент или отрано?

06.12.2013 16:45

Кога се купуват подаръците за Коледа – в последния момент или отрано, за да е леко, питат загрижено Блондинките в понеделник, защото знаят, че празникът настъпва неумолимо и планирането е ключ към... прочети още »

Хубавите жени или музиката привличат мъжете в рапа?

04.12.2013 17:50

Истина ли е, че рапърите стават такива, защото иначе нямат шанс в живота да са заобиколени от толкова хубави жени, питат в четвъртък Блондинките, решени да намерят реалната мотивация зад желанието да се редят речитативи... прочети още »

На какво точно ни учат детските приказки?

03.12.2013 14:03

На какво точно ни учат детските приказки, решават да започнат излседването си от корен Блондинките във вторник. Какво ни се повтаря от най-ранна детска възраст и как ни подготвя за това, кеото ще последва в реалния... прочети още »

Хубавите неща идват при тези, които умеят да чакат, или които ги преследват?

02.12.2013 17:31

Хубавите неща идват при тези, които умеят да чакат или при онези, които ги преследват, ще питат Блондинките ни във вторник. Cподелете своя опит и мнение на ефирния номер или във фейсбук страницата на Блондинките.... прочети още »

"Шоуто на Блондинките" става на ПЕТ години!

29.11.2013 17:40

Удобни и неудобни ситуации, в които "Шоуто на блондинките" е било част от живота ви, без дори да подозира, ще търсят Блондинките ни в понеделник, 2 декември, когато шоуто празнува своя ПЕТИ РОЖДЕН... прочети още »

Mогат ли високите технологии да скапват или подсилват любовта?

28.11.2013 16:56

Твърде честите телефонни разговори с партньора съсипват връзката, или могат ли високите технологии да скапват или подсилват любовта, питат без да изостават и крачка назад от актуалните техно-теми Блондинките ни в... прочети още »

Защо жените все търсят силните мъже, а ги ценят повече, когато показват слабост?

26.11.2013 16:47

Защо жените все търсят силните мъже, а всъщност са по-щастливи, когато той страда или е в затруднение, не намират покой Блондинките ни в сряда, нищейки поредна неразрешима мистерия на женската душа. Cподелете своя опит и... прочети още »

Какво се прави и не се прави след секс?

21.11.2013 17:41

Какво се прави и не се прави след секс, и наистина ли този, който веднага заспива, търси близост, навлизат в петък решително нашите Блондинки в един проблем, с който много двойки се сблъскват.  Cподелете своя... прочети още »



flash