Докосни се до природата с Lidkor!

Абсолютно пречистена, напълно натурална козметична линия от продукти за лице, коса и тяло. Lidkor е една голяма стъпка към бъдещето и младостта на твоята кожа.
 
Участвай в играта на Lidkor, като отговориш вярно на дневния въпрос във фейсбук страницата на Радиото! Всеки делничен ден един от всички участници ще печели шепа вълшебство от природата - продукт от колекцията на Lidkor, а в края на играта и голямата награда: комплект за пътуване!
 
Лаборатория Lidkor е българска компания за производство на натурална козметика. Отличаваме се от останалите производители на натурална козметика и от масовата козметика по чистотата на продуктите си. 
 
Продуктите на Lidkor предлагат цялостна грижа за лицето, тялото, косата и даже зъбите. Тази седмица ще ви запознаем с някои от най-големите звезди на марката: мус за тяло с карите и жожоба, таблетки за зъби с мента и с активен въглен, серум LS1 с ефективен реавилитиращ комплекс от безсмъртниче и бодлива круша, део крем за мъже и премиум крем за лице с бакучиол и безсмъртниче - молекулярен синтез.
 
Лабораторията ни работи по стандарт GMP като следваме строги производствени правила, които проследяват целия процес от доставката на суровини до самата дистрибуция. Подбираме доставчиците си и доставяме сурови студено пресовани необработени и нерафинирани масла. Всички вложени суровини са придружени от документи за анализи и изследвания. Стриктно следим всеки процес в производството в лична лаборатория. 
 
Вярваме, че природата ни е дала всичко, от което имаме нужда, за да бъдем здрави и красиви. Затова произвеждаме козметика без вода, без химия, без синтетика и без парабени. Доверието е сред основните ни принципи и споделяме знания за по-устойчив свят и по-здрава кожа.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 11-15.03.2024 г.
 
Списък на спечелилите:
11.03 Аника Ангелова
12.03 Александър Спиров
13.03 Ренета Стоянова
14.03 Neli Djebelova 
15.03 Радослава Спасова
Голяма наградаГеорги Калчев

Свързани новини

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Спечели морски уикенд за двама!

15.04.2024


flash