Спечели уикенд за двама в Аквамарин Кранево - твоята семейна дестинация край морето!

Подарете си уникално преживяване в най-ексклузивните бутикови хотели на Черноморското крайбрежие - хотел Aquamarine Кранево и хотел Съни Касъл!
 
Създадени да впечатлят и най-взискателните туристи, хотелите съчетават в себе си деликатна луксозна атмосфера, комфорт и уют. Позициониран само на 50 метра от плажна ивица с фин пясък и плитък плаж, престоят ви при нас ще ви накара да забравите забързаното ежедневие. Концепцията ни се основава на персонално обслужване и внимание към всеки един гост.
 
Сега можете да се убедите лично в това, като спечелите УИКЕНД ЗА ДВАМА до края на юни в играта на Радио Fresh! Отговорете на въпроса на деня във фейсбук страницата на Радиото и вече участвате в жребия в края на играта!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-19.04.2024 г.
 
Наградата печели: Neli Burukova
 
Стилните и функционални двойни стаи, комфортни фамилни апартаменти и луксозни бутикови апартаменти създават високо ниво на съвременното гостоприемство.
 
Нашият модерен спа център и релакс зона с малък акватоничен басейн и джакузи допринасят за наслада на тялото и успокоение на ума. Свежият вкус в нашия ресторант идва направо от нашата органична градина. От години произвеждаме собствена зеленчукова продукция.
 
За вашите специални събития, фирмени и корпоративни мероприятия от всякакво естество, екипът ни поема отговорност по планирането им. Ще съдействаме за организацията на вашите идеи и ще ги реализираме. Екипът ни предоставя индивидуални оферти и менюта с подход в зависимост от вашите индивидуални изисквания, предпочитания и бюджет.
 
Очакваме с нетърпение да бъдем домакини на вашия меден месец, сватба, семейна ваканция или лични събития!
 
Aquamarine Boutique Hotel**** е най-новото бижу на плажа в Кранево, създадено да впечатли и най-взискателните туристи. Хотелът съчетава в себе си деликатна луксозна атмосфера, комфорт и уют. Позициониран само на 50 метра от плажна ивица с фин пясък и плитък плаж, Aquamarine ще ви накара да забравите забързаното ежедневие. Концепцията на хотела е основана на персонално обслужване и внимание към всеки един гост. Стилни и функционални двойни стаи, комфортни фамилни апартаменти и луксозни бутикови апартаменти създават високо ниво на съвременното гостоприемство.
 
Нашият спа център разполага с разполага с Турска и парна баня, Билкова сауна, Финландска сауна, Солна Стая, Релакс зона, Вана Клеопатра, Шоково ведро, Приключенски душ, Масажен кабинет. Релакс зона с малък терапевтичен басейн и джакузи допринасят за наслада на тялото и успокоение на ума. Зоната ни за релакс е мястото, където ще се отпуснете в спокойна атмосфера. Тук ще откриете светло и просторно място за вашата отмора. Разполагаме с конферентна зала с най-модерни аудио и видео системи, перфектна за организирането на бизнес срещи, тиймбилдинг, конферентни събития и др.
 
В днешно време ние ценим качеството на храната, затова нашите майстор-готвачи предлагат на вашето внимание бутиков All inclusive с подбрани свежи салати, питателни ястия, домашно приготвени печива и десерти. За вашите специални събития, фирмени и корпоративни мероприятия от всякакво естество, екипът ни поема отговорност по планирането им. Ще съдействаме за организацията на вашите идеи и ще ги реализираме. Екипът ни предоставя индивидуални оферти и менюта с подход в зависимост от вашите индивидуални изисквания, предпочитания и бюджет.
 
Предоставяме ресторант с капацитет до 140 места, хотелско настаняване с до 160 легла и оборудвана конферентна зала с до 60 места. Съдействаме при избора на DJ, водещи и универсални програми, както и предоставянето на декорация за залата. Вашият единствен ангажимент е да обърнете внимание на вашите специални гости, партньори и колеги.
 
Хотел Съни Касъл**** е комбинация от красива архитектура, стилно бутиково обзавеждане, СПА център, отлично обслужване и вкусна кухня. Хотелът се намира на първа линия на централен плаж в Кранево, на 4 км южно от к.к. Албена и на 5 км северно от к.к. Златни пясъци. Град Балчик се намира на 15 км. От центъра на гр. Варна хотелът се намира на 25 км, а от летище Варна - на 30 км.
 
Нашето гостоприемство се олицетворява във отличното обслужване и подготвените стилни и функционални двойни стаи, комфортни семейни апартаменти и луксозни бутикови апартаменти, които създават високо ниво на съвременно гостоприемство. Нашият екип ще се радва да ви предложи най-удобната стая за вашия престой.
 
Храната, която сервираме на нашия бюфет е винаги висококачествена и автентична. Свежият вкус в нашия ресторант идва направо от нашата органична градина. От години произвеждаме собствена зеленчукова продукция. Насладете се на нашият коктейл SKY бар. Невероятната панорамна гледка го превръща в едно от най-атрактивните места в Кранево или дори се отпуснете в нашия СПА център и релакс зона с джакузи, сауна, турска баня, парна баня и терапевтични масажи, които допринасят за релаксация на тялото и ума.
 
Сватбеният ден е един от най-важните дни в живота и затова всеки един детайл е от голямо значение за цялостното изживяване. Когато правите своя избор за място на сватбената церемония и тържество, вие създавате едно незабравимо изживяване за вас и вашите гости. Нашият екип ще организира всички детайли по сватбеното тържество и ще обърнe особено внимание на вас и вашите индивидуални желания.

Свързани новини

Спечели iPhone 15 с Flip.bg

29.04.2024

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024


flash