Радио Fresh! и Inter Ceramic: Водата заслужава любов, използвай я разумно!

На 22 март правителства и международни организации се обръщат към хората да не забравят, че водата е живот и всички ние, като живи същества, зависим от нея. 
 
Отбелязвайки този ден като Световен ден на водата, се цели да се повиши общественото съзнание и да се изградят или затвърдят навици за разумно използване на чистата питейна вода и опазването на природата. В тази връзка Радио Fresh!, заедно с нашите партньори от Inter Ceramic, призоваваме слушателите ни да дадат своя личен принос, примерно: когато си мият зъбите, да спират водата, докато ги изтъркват; да използват уреди с контролиран разход на вода; да извършват своевременнен ремонт при течове; да не използват чиста питейна вода за поливане; да опазват природата и др.
 
Паралелно с призива за разумно разходване на водата, ще направим игра със страхотна награда, осигурена от Inter Ceramic. За да се включите в жребия, ще трябва да ни напишете с няколко думи "Какво е за вас водата?", да харесате продукт от сайта на interceramicbg.com, в секция Баня или Кухня и да ни изпратите снимка или скрийншот, заедно с отговора си на темата, на имейл igra@radiofresh.bg, заедно с име, телефонен номер и изрично съгласие да публикуваме името ви, ако спечелите. Имейли без тези данни няма да се включат в жребия.
 
Inter Ceramic е българска семейна фирма, която се занимава с производство, асемблиране и дизайн на артикули за обзавеждане на баня, кухня и спа-градински зони. Компанията е разположена на над 15 000 кв.м площ и продължава да развива своите продукти и продуктови линии ежедневно, според търсенето и нуждите на потребителите. Днес Inter Ceramic е една от водещите компании в България, която предлага изключително разнообразие от продукти в тази сфера, които могат да се закупят в търговската мрежа в цялата страна и да се видят експоциите им на място - само в специализираната Галерия на Inter Ceramic в гр. София. Компанията се стреми към постоянно развитие за своите продуктови линии и полага ежедневни грижи за асортимента. 
 
Марката Inter Ceramic олицетворява съвършенство до последния детайл. Благодарение на внедрените иновативни производствени процеси, продуктите на фирмата са създадени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалността, финесът, ефективността и лекотата са ясно изразени при използването на всеки продукт, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa зона. Благодарение на устойчивата концепция, принципи и коректност Inter Ceramic се оформя като лидер в бранша.
                                         
Официални правила за участие и срок на промоцията: 25.03-07.04.2024 г.
 
Наградата печели: Силвия Тодорова 

Свързани новини

Спечели iPhone 15 с Flip.bg

29.04.2024

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024


flash